Apple I-Am-Rich-Tablet.nl

Gepubliceerd op 15 augustus, 2013 | Door Tim van de Noort

0

De 10 duurste Apple apps voor mensen die alles al hebben.

Nadat wij de 10 beste apps voor mannen en de 10 beste apps voor vrouwen hebben laten zien, is hier ook de lijst met de 10 duurste Apple apps

De meeste apps die niet gratis zijn kosten meestal 0,99 dollar, of iets meer. toch zijn er apps die iets meer kosten, hier de top 10:

1. BarMax CA – $999,99
Nee, we hebben niet per ongeluk een 9 te veel getypt, deze app kost daadwerkelijk 999,99 dollar. Maar hij is dan ook niet voor iedereen bedoeld, deze app is bedoeld voor studenten die rechten studeren aan de Harvard University.

Deze app bevat:
– 50 uur aan geluidsopname van plaatsgevonden colleges
– 1.471 vragen van oudere BAR-examens
– 130 verschillende oefen essays
– 30 volledige examens
– oneindige telefoon en e-mail support
– en nog veel meer.

Voor de geïnteresseerde: klik hier

2. VIP Black – $999.99
De tweede 1000 dollar app. ‘The Millionaire’s App’, zo verkoop iVIP deze app. Deze app laat je meteen VIP voelen en biedt een hoop bijzondere extra’s:
– Geniet van de VIP behandelingen die de aangesloten hotels en resorts bieden.
– Je kan gebruik maken van speciale boekingen bij de aangesloten ondernemingen
– Boek je privé jacht, privé vliegtuig en privé eiland direct via de app.
– Je wordt uitgenodigd tot exclusieve VIP feesten en gebeurtenissen

Let wel op: als je eenmaal de 1000 dollar hebt betaald ben je er nog niet! je moet ten alle tijden kunnen aantonen dat je beschikt over minimaal £1.000.000 (€1.150.000, $1.500.000).

Voor de geïnteresseerde: klik hier

3. App.Cash – $999.99
Deze app is erg origineel. Je werkt in, laten we zeggen een bar, waar je drankjes bij moet houden. Dat kan je doen door eenvoudig streepjes te zetten op een papiertje, of je betaald 1000 dollar en een app doet het voor je!

App.Cash is niks anders dan een geavanceerde kassa. In tegenstelling tot de nummers 1 en 2 kunnen wij niet begrijpen waarom deze app maar liefst 1000 dollar kost.

Voor de geïnteresseerde: klik hier

4. Agro – $999.99
Laten we het eens hebben over een kleine doelgroep. Deze app is speciaal gemaakt voor agronomen. Wel moeten we er bij zeggen dat deze app zijn geld waar is: de automatische berekeningen die deze app maakt, neemt een hele zorg weg en bespaart veel tijd.

Alle klant- en product- gegevens, meteen bij de hand!

Voor de geïnteresseerde: klik hier

5. QSFFStats – $999.99
De app die elke voetbaltrainer, die zijn pen en papier vergeten is, zou moeten hebben.
Wil je graag bijhouden hoeveel ballen er gespeeld zijn, hoeveel goals er zijn gemaakt en hoeveel meter er gerend is? Dat kan met deze app!

Let op: Het feit dat je het kan bijhouden met deze app betekend niet dat hij het voor je telt. Dat moet je nog steeds zelf doen. Wel moet er bij verteld worden dat het resultaat echt heel overzichtelijk is, dus helemaal nutteloos is deze app ook weer niet.

Voor de geïnteresseerde: klik hier

6. vueCAD Pro – $999.99
Dit is de droom app voor iedere ontwerper. vueCAD zorgt er voor dat je op je iPad de meest uiteenlopende dingen kan creëren.
Zoals er al veel gebruik wordt gemaakt van de computer programma’s, is dit een programma die je altijd bij je kan hebben! Deze app is duur voor een reden en een must-have voor de ingenieur.

Voor de geïnteresseerde: klik hier

7. MobiGage NDI – $999.99
Nadat we hierboven al de droom app hebben voor agronomen en die voor ingenieurs, hebben we hier nu ook de droom app voor werknemers van het research lab NDI. Met deze app is het volgende mogelijk:

– Design en engineering
– “First part inspection”
–  Inspectie van onderdelen
– Assemblage, En het bouwen/wijzigingen van het gereedschap
– Kwaliteitscontrole van de machines
– proces controle

Voor de geïnteresseerde: klik hier

8. EFAS (Electronic Fire Alarm System) – $999.99
Deze app is gewoon gemaakt voor brandweermannen. Net als de Argos app (zie nr. 4) is deze app een must-have voor iedereen die voor zijn beroep brandalarmen controleert.  Nooit meer last van missende papieren of overgeslagen werk. Deze app houdt alles precies en netjes bij, en kan op ieder moment als een pdf worden gedownload.

Voor de geïnteresseerde: klik hier

9. iRA Pro – $899.99
Soms hoor of lees je wel eens iets en denk je bij jezelf: het mocht je maar overkomen. De kopers van iRA Pro zijn in een dergelijk horrorscenario terecht gekomen; de app wordt niet meer geüpdatet en dat betekend dat deze zo goed als onbruikbaar is. Dat is nog tot daar aan toe, tot je hoort dat de gratis variant wel wordt geüpdatet. Kopers van deze app zijn dan ook de pech-app-vogels van het jaar.

Hoe dan ook: deze app is een surveillance app, die zorgt dat je in 1 keer overzicht hebt op al je camera’s, en meteen kan inzoomen.

De gratis app kan je hier vinden, de betaalde is offline gehaald.

10. I Am Rich
Als laatste een app die wereldfaam heeft gekregen: I Am Rich.
De app kostte $999.99, en was de eerste app die dit legendarische bedrag kostte. Kostte ja, de app is inmiddels verwijderd.
Op de iTunes pagina van de I Am Rich app stonden geen specificaties, geen verhaal: niemand die wist wat het deed.
Natuurlijk trok dit geïnteresseerden aan; wat doet de duurste app uit de appstore?

Als je de app gedownload had, zag je alleen een rood lichtje. Als je daar op drukte, kwam de volgende tekst in beeld:
I am rich
I deserv it (vreemd genoeg hebben ze deserve verkeerd gespeld)
I am good,
healthy &
successfull

In het Nederlands:
Ik ben rijk
Ik verdien het
Ik ben goed,
Gezond &
Succesvol.

De beroemde app is in het totaal 6 keer gedownload voordat hij werd verwijderd.

Tags: ,


Over de auteur

Tim van de Noort

Ik schrijf nieuwsberichten en reviews op Tablet.nl. Al van jongs af aan ben ik hevig geïnteresseerd in tablets en elektronica en ik volg het nieuws daarover dan ook met veel belangstelling. Wat ik lees, verwerk ik op mijn eigen manier in de artikelen.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login