Overige Ainol-Novo-Spark-9-tablet.nl

Gepubliceerd op 6 juli, 2013 | Door Tim van de Noort

0

Ainol Novo Spark 9: de dunste tablet ooit.

Ainol is een bedrijf waar we zo nu en dan wat over horen. Hun modellen worden vaak goed aangeschreven en dan met name het scherm. Ook nu laten ze ons niet koud met de Ainol Novo Spark 9 met Retina.

We hebben het hier over een 9.7 inch tablet. Nadat bedrijven de ene 7″ na de ander uitbrengen, is het leuk om het weer eens over een ouderwets grootte 9.7 inch tablet te hebben!

Zoals beloofd beschikt de Ainol Novo Spark 9 over een Retina scherm, zoals we die kennen van de iPad. Dat komt onder meer door de 2048 x 1536 pixels, wat neer komt op een nette 263 pixels per inch. Ook is hij niet alleen mooi van het scherm, ook de andere fysieke kwaliteiten mogen er zijn. Zo weegt dit model 642 gram en is hij slechts 6.1 mm dik! Daarmee is dit de dunste tablet ooit genoteerd!

Ainol-Novo-Spark-9-2

De Ainol Novo Spark 9; ’s werelds dunste tablet!

Natuurlijk zegt uiterlijk niets over het innerlijk, maar ook dat is nog best aardig. Een krachtige 2 GB aan werkgeheugen en een (nog onbekende) quad core 1.5 GHz processor zorgen voor de innerlijke kracht van dit bakbeest. De Ainol Novo Spark 9 draait op Android 4.1 en heeft 2 camera’s; een 5 megapixel camera aan de achterkant en een 2 megapixel camera aan de voorkant, ideaal om mee te videobellen.

Om het af te maken heeft dit model ook nog eens één van de meest krachtige batterijen mogelijk: een 10.000 mAh batterij. Met dit soort specificaties is het jammer dat dit model waarschijnlijk China nooit zal verlaten. Tenzij je hem laat verschepen, wat door de prijs nog mogelijk is ook; hij kost omgerekend slechts €229,-

Tags: ,


Over de auteur

Tim van de Noort

Ik schrijf nieuwsberichten en reviews op Tablet.nl. Al van jongs af aan ben ik hevig geïnteresseerd in tablets en elektronica en ik volg het nieuws daarover dan ook met veel belangstelling. Wat ik lees, verwerk ik op mijn eigen manier in de artikelen.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login