Android iMpulse-tablet.nl

Gepubliceerd op 8 februari, 2013 | Door Tim van de Noort

0

De nieuwste innovaties voor tablets, als je dacht dat je alles al gezien had…

Jonge ondernemers staan te springen om nieuwe dingen uit te vinden, zo ook voor tablets! Hier een greep uit de nieuwste (nog komende) innovaties.

Op onze Facebook pagina posten wij regelmatig foto’s van grappige, indrukwekkende, nieuwe innovaties. Deze innovaties, vaak bedacht door jonge ondernemers, zijn goed uitgewerkt en hebben alleen nog geld nodig om gemaakt te worden, daarna komen ze op de markt. Wij nemen een kleine greep uit een paar zeer bijzondere innovaties.

ThinkMusic iPad App
Voor de musici onder ons; ken je dat, je zit in de trein en je krijgt dé perfecte notenreeks in je hoofd…maar nergens om het mooi te kunnen noteren.

ThinkMusic is een app waarmee je noten kan schrijven en kan horen of het klinkt. Of wat dacht je van piano spelen terwijl de noten voor je worden geschreven? ThinkMusic heeft het allemaal en zal hoogst waarschijnlijk binnenkort te downloaden zijn in de App store.

Lees hier wat de makers ervan vinden.

iMpulse Game Controller & Key Finder
2 mannen uit Los Angeles  zijn gek op spelletjes op de smartphone of tablet, alleen ondervonden zij 1 probleem, de vingers zitten in de weg!

Daarom hebben zij de iMpulse uitgevonden; de kleinste Bluetooth controller die er is. De eerste beelden zien er geweldig uit en werkt aanstekelijk, zonder dat je moeilijke dingen moet doen met je device. Elk apparaat wat draait op IOS, Android of Windows phone werkt met dit apparaat.

En alsof dat nog niet genoeg is; hij kan ook nog eens je elektronische autosleutels vinden!

Lees hier wat de makers ervan vinden.

FloJack & FloCase
Near Field Communications, kortweg NFC, is een manier om je telefoon informatie over te brengen door hem tegen een bepaald vlak te houden.

Het klinkt vreemd, maar deze technologie wordt al jaren gebruikt voor bijvoorbeeld het klokken van werknemers of openen van deuren. Helaas werkte dit nog niet op Android en IOS, maar daar gaat verandering in komen als het aan Flomio ligt, het bedrijf hierachter. Met een simpele hoes (dat bijv. je iPhone iets langer maakt) kan je altijd laten weten waar en hoelaat je op bepaalde plekken bent, door hem tegen een bevestigde plek te houden.

Ideaal voor mensen die werken op beveiligde ruimtes, of voor bazen met luie werknemers.

Lees hier wat de makers ervan vinden.

U ziet, er is genoeg keuze, wanneer ze uitkomen is nog de vraag, maar 1 ding is zeker; jonge ondernemers zullen nooit stoppen met het verzinnen van de gekste dingen.
The sky is the limit.

Tags: , ,


Over de auteur

Tim van de Noort

Ik schrijf nieuwsberichten en reviews op Tablet.nl. Al van jongs af aan ben ik hevig geïnteresseerd in tablets en elektronica en ik volg het nieuws daarover dan ook met veel belangstelling. Wat ik lees, verwerk ik op mijn eigen manier in de artikelen.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login