Android apps music-maker-jam-android-app

Gepubliceerd op 3 september, 2013 | Door Willem Naber

0

App preview: Music Maker Jam Android app

Er komt weer een nieuwe android app op de markt, dit keer is het de Music Maker Jam. Een app waarmee je eenvoudig leuke beats kunt produceren.

Komende donderdag brengt MAGIX hun nieuwe app Music Maker Jam op Android uit. De app is al eerder gereleased voor Windows Phone. Vanwege het naar eigen zeggen grote succes heeft MAGIX besloten de app ook voor Android uit te brengen. Wat we hier eigenlijk zien is een mobiele versie van MAGIX Music Maker, een mobiele spin-off van de desktop versie dus. Wij onderwierpen de app aan een test in een exclusieve preview.

Het bedieningsconcept van de app is speciaal aangepast aan de Android-besturing. Daarbij is getracht een intuïtieve en vertrouwde hantering te waarborgen. Daarbij herkent de app of het om een tablet of een smartphone gaat. Aangepast op de duidelijk kleinere displays van mobiele telefoons is een smartphone-versie ontwikkeld die het maximale bedieningscomfort op het kleinste scherm mogelijk maakt.   Daarnaast kunnen gebruikers van de Android-versie gratis content-pakketen met vier verschillende muziekstijlen die meer dan 1000 loops bevatten gebruiken: HipHop Vol. 1, Berlin Minimal, Electric Jazz en Rock Ballads. Daarnaast kunnen andere muziekstijlen binnen de app worden verkregen.

Na een paar uurtjes spelen met de app komen we tot de conclusie dat de app potentie bevat, maar zeker niet de desktopversie kan vervangen. Het is eigenlijk een beperkte versie van een audio workstation. Het is dus zeker mogelijk om coole beats te produceren, maar er zijn begrenzingen. Probeer het zelf ook eens, en laat ons weten wat je er van vindt!

Om je alvast een indruk te geven over de Android app van Music Maker Jam, vind je hieronder al vast wat printcreens. Zoals je kunt zien; een zeer helder design die duidelijk door middel van iconen te navigeren is. Het is een zéér uitgebreide music app waar je een mooie beat mee kan maken, echter is hij niet zo compleet als de desktopversie.

Check de prinscreens van de Android app van Music Maker Jam

 

 


Over de auteur

Willem Naber

Als eigenaar wil ik dat Tablet.nl informatief is op een leuke manier, daarom haal je op tablet.nl elke dag je dagelijkse dosis tablet nieuws. Vergeet ook niet onze fun categorie, waar je de grappigste, stomste en leukste dingen vindt over en/of voor je Tablet.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login