Media & video app-de-film-tablet.nl

Gepubliceerd op 4 april, 2013 | Door Tim van de Noort

0

APP de film – een nieuwe kijk op tablets.

Voor alle tablet liefhebbers: Zin in een film, maar wil je je tablet niet wegleggen? Zie hier de oplossing: APP de film.

De film

Het verhaal gaat over de 21 jarige studente Anna Rijnders. Door het verkeersongeluk van haar broer trekt Anna zich volledig terug in de virtuele wereld van tablets, smartphones, social media en vooral: app’s.

Na een wild feest blijkt een vreemdeling een nieuwe app op haar telefoon te hebben geïnstalleerd: IRIS, de app die antwoord heeft op alle vragen. Na een aantal raadselachtige sterfgevallen, die stuk voor stuk samenhang hebben met IRIS, komt Anna erachter dat IRIS meer is dan een alwetende app.

2nd screen

Maar APP is meer dan alleen een film die over app’s gaat. Om de film te kijken is het extra leuk om een tablet (of smartphone, hoewel het kleine scherm storend kan overkomen) te hebben. Via deze app kan je namelijk belangrijk en leuk beeldmateriaal vinden voor bij de film. Denk aan exclusieve beelden en verhaallijnen. Na de film krijg je ook nog eens toegang tot exclusieve extra content in de app.

Nadat je de app “APP De Film” hebt gedownload in de Google Play Store of in de App store (discriminatie van Windows 8 als je het ons vraagt) start je hem op, aan het begin van de film. Wi-Fi is niet nodig, de app genereert door middel van audiotracks. Terwijl je de film aan het kijken bent zie je ondertussen de exclusieve dingen.

Of het werkt om naar 2 schermen tegelijk kijken? Wij van Tablet.nl zijn net zo benieuwd.
4 April is de film in de bioscoop, dan houden wij jullie op de hoogte!
Nu al meer weten? Kijk op www.appdefilm.nl voor meer informatie. Ook kan je hieronder vast naar de trailer kijken.

Vast benieuwd naar de App?
Klik hier voor Android
Klik hier voor iOS 

Tags: , ,


Over de auteur

Tim van de Noort

Ik schrijf nieuwsberichten en reviews op Tablet.nl. Al van jongs af aan ben ik hevig geïnteresseerd in tablets en elektronica en ik volg het nieuws daarover dan ook met veel belangstelling. Wat ik lees, verwerk ik op mijn eigen manier in de artikelen.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login