Algemeen Apple Store

Gepubliceerd op 3 december, 2013 | Door Anton Mous

0

Apple opent tweede Store in Haarlem

Goed nieuws voor Apple-liefhebbers. Aankomend weekend opent Apple de deuren van een tweede Apple Store-filiaal in Nederland. Naast Amsterdam beschikt ook Haarlem straks over een eigen Apple Store.

Dat schrijft Apple op zijn website.

De nieuwe Apple Store opent om 9:00 haar deuren aan de Grote Houtstraat. Deze winkel is straks zeven dagen in de week geopend: ook iedere zondag is de Apple Store te bezoeken tussen 12:00 en 17:00. Op donderdagavond is de winkel tot 21:00 geopend vanwege de koopavond in Haarlem.

Apple Stores

De Apple Stores zijn een belangrijke inkomstenbron voor Apple. Alleen al in de VS heeft het elektronicabedrijf meer dan 300 filialen. Ook in China schieten de Apple Stores als paddenstoelen uit de grond. In het verleden zijn in China meer dan 20 nepwinkels gesloten die claimden een officiële Apple Store te zijn.

Naast Apple Stores kent Nederland ook diverse zogeheten Apple Premium Resellers die Apple-producten verkopen, maar niet door Apple beheerd worden. Enkele voorbeelden daarvan zijn Amac, iCentre en Xando.

Workshops

Het filiaal heeft een groot aantal workshops en evenementen gepland in december. Deze workshops lopen uiteen van  een kennismaking van Apple-apparatuur tot gamen en gezond en fit blijven met iOS. Op de website is het nu al mogelijk om een plekje te reserveren voor een of meerdere workshops.

Amsterdam

De nieuwe winkel in Haarlem is de tweede Apple Store in Nederland. In maart 2012 opende Apple de eerste Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam.

Tags: , , ,


Over de auteur

Anton Mous

Webredacteur, digitale duizendpoot en technologieliefhebber: dat ben ik in een notendop. Met passie en enthousiasme voor tablets, smartphones en andere gadgets probeer ik de lezers van tablet.nl als eerste het laatste nieuws te brengen uit tabletland.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login