Algemeen Top-10-apps-echte-mannen-tablet.nl

Gepubliceerd op 4 juli, 2013 | Door Tim van de Noort

0

10 Apps voor echte Mannen

Als je de keuze hebt uit miljoenen Apps, wat moet je dan kiezen? hier heb je er in ieder geval 10 apps voor echte mannen!

How to tie a tie

Het is ochtend, en je moet naar je werk. Belangrijke vergadering, pak aan en stropdas om. Stropdas om… doorsteken, onderdoor, hoe doen ze dat nou? Nooit meer problemen met “how to tie a tie”.

Met deze app kan je ten alle tijden zien hoe je een stropdas vastmaakt. Er zijn meer dan 10 verschillende manieren om je stropdas om te doen. Alle mogelijkheden staan stap voor stap uitgelegd en zorgen er voor dat je nooit meer met een open kraagje naar een vergadering moet.

Een must have voor: Mannen die even vergeten zijn hoe een stropdas werkt.
Gemaakt voor: Android en Apple
Kosten: gratis
Link voor Android: klik hier 
Link voor Apple: klik hier 


Stanley Level

De app voor de echte klusjesman is hier; de waterpas. Simpel, snel en ideaal!

Met deze simpele app heb je altijd een waterpas bij je. Er staat beschreven op hoeveel graden hij in totaal staat, en wanneer hij recht staat. De ideale klusjesman app is nu te downloaden.

Een must have voor: De echte klusjesman
Gemaakt voor: Apple
Kosten: Gratis
Link voor Apple: klik hier


How to cook everything

Een echte man hoort te kunnen koken, helaas is dat niet altijd even makkelijk. Je moet eerst weten wat je nodig hebt, dan in welke maten, dan een boodschappenlijstje maken, de tijd in de gaten houden en ga zo maar door. Deze app maakt het allemaal net wat makkelijker

Met 2000 gerechten heb je keuze zat, maar dat is niet alles. Er zit een kookwekker in en je kan alle benodigdheden rechtstreeks op een boodschappenlijstje zetten. Wie zegt dat mannen niet kunnen koken?

Een must have voor: Mannen die willen bewijzen dat wij wel degelijk kunnen koken.
Gemaakt voor: Apple
Kosten: $4.99
Link voor Apple: klik hier 


Voetbal International

Ik denk niet dat deze app veel uitleg nodig heeft, maar ik doe het toch. Voetbal International is hét medium voor de echte voetbalfan, en door de app heb je nu al het voetbalnieuws direct bij de hand.

Open de App en bekijk direct de laatste nieuwtjes op voetbal gebied, of lees de feedback van sportjournalisten over de laatste wedstrijden.

Een must have voor: de echte voetbal fan
Gemaakt voor: Apple en Android
Kosten: gratis
Link Android: klik hier 
Link Apple: klik hier


Direct Lease Tankservice

Veel onderweg, of wil je gewoon graag goedkoop tanken? Opzoek naar een tankstation met een broodjeszaak waar ze lpg hebben en 24 uur per dag open zijn? Deze app weet het allemaal!

Door eenvoudig aan te vinken wat je graag zou willen, zoals bijvoorbeeld bovenstaand, zoekt hij het ideale tankstation in Nederland voor u uit!

Een must have voor: de echte automobilist
Gemaakt voor: Apple en Android
Kosten: gratis
Link Android: klik hier
Link Apple: klik hier 


VirtuaGym Fitness Home & Gym

Sporten en fitness valt niet mee, al helemaal niet als je geen motivatie hebt. Dat probleem is met VirtuaGym verleden tijd!

Met je eigen coach die je altijd bij je hebt stel je een programma op wat voor jou prettig is. Of je nou in vorm wilt blijven of merkt dat er wel een paar kilootjes af mogen, of je nou thuis sport, bij de sportschool of allebei, deze app heeft het allemaal.

Een must have voor: de gezonde man
Gemaakt voor: Apple en Android
Kosten: gratis
Link Android: klik hier
Link Apple: klik hier 


MyCalender

Verjaardagen, trouwdag, Valentijnsdag, Kerstmis, oud en nieuw; allemaal dingen die onthouden moeten worden. Onmogelijk om alle data en klusjes op te slaan, dus voor de drukke man; MyCalender.

Deze uiterst populaire app wordt veelal gebruikt en is ideaal om elke feestdag en gebeurtenis in te noteren. Je kan zelf aangeven wanneer er een wekkertje afgaat zodat je nog even een bloementje kan kopen. Vergeten is verleden tijd!

Een must have voor: De drukke (vergeetachtige) man
Gemaakt voor: Apple en Android
Kosten: gratis
Link voor Android: klik hier 
Link voor Apple: klik hier 


Band of the Day

Er zijn miljoenen bandjes: goede en slechte. Maar af en toe is het leuk om compleet nieuwe dingen te luisteren. Dat dachten de makers van Band of the Day ook.

Elke dag komt er een nieuwe band te staan. Daarbij kan je meteen de biografie lezen, de muziek beluisteren, de nieuwste videoclips bekijken en nog veel meer!

Een must have voor: de echte muziekliever
Gemaakt voor: Apple
Kosten: Gratis
Link voor Apple: klik hier


Flitsmeister

Je bent lekker aan het rijden en dan opeens FLITS, nee he! Niemand vind het leuk om geflitst te worden. De beroemde website van Flitsmeister heeft daarom de flitsapp ontwikkeld: altijd weten waar er geflitst wordt!

Zodra je ergens rijd krijg je een push-bericht binnen dat er een flitspaal nadert, zodat je op tijd kan remmen mocht je per ongeluk net even iets te hard rijden. Ook kan je de kaart erbij pakken en kan je meteen zien waar er overal wordt geflitst.

Een must have voor: de echte automobilist
Gemaakt voor: Apple en Android
Kosten: Gratos
Link voor Apple: klik hier 
Link voor Android: klik hier


Bier aanbiedingen

De naam zegt het al en verder uitleggen is eigenlijk niet nodig; dit is de app voor iedereen die van een biertje houd. Welk merk drink je? Welke supermarkt ga je? Alles is in te voeren!

Wil je weten welk merk er bij jou supermarkt in de aanbieding is? Wil je weten waar jou favoriete bier in de aanbieding is? Je kan het nu altijd vinden!
Zeker weten dat je niks mist? Voeg je supermarkt toe en je favoriete merk(en), en je krijgt een push-bericht zodra hij in de aanbieding is.

Een must have voor: de bierdrinker
Gemaakt voor: Apple, Android en Windows Phone
Link voor Apple: klik hier 
Link voor Android: klik hier 
Link voor Windows Phone: klik hier

 

Mis jij hierboven een echte mannen app? Plaatst hem dan bij de reacties hier onder. 

Tags:


Over de auteur

Tim van de Noort

Ik schrijf nieuwsberichten en reviews op Tablet.nl. Al van jongs af aan ben ik hevig geïnteresseerd in tablets en elektronica en ik volg het nieuws daarover dan ook met veel belangstelling. Wat ik lees, verwerk ik op mijn eigen manier in de artikelen.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login