Algemeen Transformer Pad

Gepubliceerd op 19 juni, 2014 | Door Jeffrey van der Roest

0

Asus Transformer Pad deze week verkrijgbaar

Asus kondigt de nieuwe tablet en chromebooks aan. Het zou gaan om de nieuwe Transformer Pad, die al deze week beschikbaar is. De Transformer Book Flip, een hybride laptop, is vanaf augustus beschikbaar. Asus komt ook met nieuwe chromebooks, die ook vanaf augustus verkrijgbaar zijn.

Transformer Pad

De Transformer Pad is een tablet met een los toetsenbord en een ingebouwde accu. Hierbij krijgt de Transformer Pad TF103C een 10,1 inch scherm mee en dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800. De tablet krijgt een Intel Bayrail T Z3745 processor met en kloksnelheid van 1,33Ghz. Daarnaast krijgt de Transformer Pad TF103C een opslagcapaciteit van 16GB mee en deze is uitbreidbaar tot 64GB met een Micro-SD kaart. Ook is de tablet uitgevoerd met 2 camera’s. De camera aan de voorzijde is 0,3 megapixels en aan de achterzijde een camera met 2 megapixels.

Een Transformer Pad krijgt de IPS-technologie mee, waardoor het mogelijk is hem met maximaal 10 vingers tegelijk te besturen.

Het gewicht van de Transformer Pad is 550 gram inclusief toetsenbord en de accuduur van de tablet zou volgens Asus rond de 9,5 uur moeten liggen. Door hem om te toveren naar een laptop, is deze laptop volgens Asus ideaal voor thuis en onderweg.

Tot slot wordt de Transformer Pad geleverd met het nieuwe besturingssysteem Android 4.4 KitKat.

De tablet is verkrijgbaar vanaf morgen 20 juni 2014 voor de prijs van 279 euro.

Asus Tranformerbook alles is één.

 


Over de auteur

Jeffrey van der Roest

Student Small Business and Retail Management aan de hogeschool Inholland te Diemen en webredacteur van tablet.nl. Alle laatste nieuwtjes voor en over de tablet.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login