Android apps Woezel & Pip app Tovertuin Tablet.nl

Gepubliceerd op 10 maart, 2015 | Door Bart

0

Bezoek de Tovertuin met de nieuwe Woezel & Pip-app

Na het grote succes van de eerste Woezel & Pip-app is vanaf nu de compleet nieuwe app van de liefste hondjes van de wereld verkrijgbaar: “Woezel & Pip – In de Tovertuin”. In de app kan een bezoekje worden gebracht aan de Tovertuin, waar Woezel, Pip en al hun vriendjes wonen. In deze volledig interactieve omgeving kan de speler kiezen uit een vijftal interactieve spellen die volledig zijn gethematiseerd naar de wereld van Woezel & Pip. Ga bijvoorbeeld op avontuur in “De Tovertuin Race”, trek samen met Buurpoes gekke bekken on “Spiegeltje aan de muur” en help Molletje zijn weg te vinden in “Help Molletje, Help!” De app is verkrijgbaar voor iOS (Apple platform), Android- en Windows-platform voor € 3,99.

Woezel & Pip Tovertuin Tablet.nl2Educatie en entertainment in één
De app richt zich op kinderen met de leeftijd van 2-6 jaar. Educatie door entertainment is een belangrijk uitgangspunt geweest bij het maken van de app; er is dan ook rekening gehouden met de ontwikkeling en vaardigheden van kinderen van verschillende leeftijden, welke zijn verwerkt in verschillende soorten spellen en verschillende levels bij elk spel. Ook is de app uitvoerig getest onder kinderen waardoor de app qua functionaliteit precies is afgestemd op de wensen en verwachtingen van deze doelgroep. Het gebruik van alle mogelijkheden van moderne tablets en smartphones maken dat de app een unieke beleving vormt voor de speler.
Woezel & Pip zijn al bijna 10 jaar een begrip onder Nederlandse kinderen en hun (groot)ouders. In 2010 verscheen samen met de introductie van de iPad in Nederland de eerste Woezel & Pip-app. Het was de eerste Nederlandse kleuter-app en deze groeide al snel uit tot een bestseller met een ongekend succes onder de doelgroep van 2-6 jaar.


Over de auteurGeef een reactie

Back to Top ↑

Login