Algemeen bill-gates-ipad

Gepubliceerd op 17 mei, 2013 | Door

0

Bill Gates vindt dat iPad-gebruikers ‘gefrustreerd’ zijn

In een gesprek vertelt Bill Gates dat hij iPad-gebruikers gefrustreerd vindt, doordat zij geen beschikking hebben over een toetsenbord. Daarnaast denkt hij dat iPadders de nodige software missen die het maken en wijzigen van Office-documenten mogelijk maken.

Microsoft-oprichter Bill Gates komt met deze mededelingen tijdens een gesprek met de Amerikaanse zender CNBC. Na een observatie van Apple’s tablet komt Gates met de bevinding dat zij gefrustreerd raken omdat de iPad niet beschikt over een normaal toetsenbord en een tekstverwerker om producten te maken en te bewerken. Deze twee problemen worden door de Surface tablet van Microsoft allemaal opgelost. Gates krijgt deze onvrede vaak te horen van iPad-bezitters en volgens hem is er een stijgende lijn.

Gefrustreerde gebruikers

Het besturingssysteem Windows 8 is een besturingssysteem dat voorloopt op de filosofie van Apple. Windows 8 is een OS dat namelijk pc’s, maar ook tablets kan ondersteunen. De tip van Bill Gates, om van deze frustaties af te komen, is het overstappen naar een Surface- of Surface Pro-tablet. Deze tablets bieden een toetsenbord en ze beschikken standaard over een tekstverwerker. Verder weet Bill Gates te melden dat de afgelopen tijd steeds meer tablets van Microsoft over de toonbank zijn gegaan. Microsoft bevindt zich echter nog wel in de schaduw van Apple, die de afgelopen tijd meer iPads en iPad mini’s wist te verkopen.

Genoeg alternatieven

Wij van Tablet.nl moeten u echter melden dat er de afgelopen tijd genoeg alternatieven zijn gekomen voor een toesenbord op uw iPad. Daarnaast zijn er genoeg toepassingen en applicaties waarmee je tekst kunt verwerken op je iPad. Wat echter wel mist in de AppStore is een officiële Office-applicatie van Microsoft. Dat is het enige waar we Microsoft gelijk in moeten geven. Er circuleren echter geruchten op het internet dat deze er wel aankomt. We kunnen namelijk een Office-app voor iOS en zelfs Android verwachten volgend jaar herfst.

 

Tags: ,


Over de auteurGeef een reactie

Back to Top ↑

Login