Algemeen blackberry-z10

Gepubliceerd op 13 maart, 2013 | Door

0

BlackBerry Z10 verkoopt goed

Het nieuwe paradepaardje van BlackBerry de BlackBerry Z10 ligt al enkele weken in de winkels. De verkoop van het toestel wereldwijd verloopt voortvarend. Dit maakt BlackBerry CEO Thorsten Heins aan Reuters bekend. Hij geeft aan dat de verkoopcijfers hem tevreden stellen. Met dit goede begin hoopt hij op een nieuwe frisse start voor BlackBerry.

Thorsten Heins gaf in hetzelfde interview met  Reuters aan geen cijfers te hebben over hoeveel toestellen er precies zijn verkocht. Wij – van tablet.nl – zijn zeer benieuwd naar deze cijfers, wij verwachten dan ook dat deze cijfers aan het eind van de maand bekend zullen worden gemaakt. Waarschijnlijk zullen ze op 28 maart wat extra informatie geven over de echte verkoopcijfers. Want dan worden de financiële cijfers bekend gemaakt van het vierde kwartaal van 2012.

“De cijfers zijn voor ons heel bemoedigend”, zei Heins op de Communitech Tech Leadership Conference in de thuisstad Kitchener-Waterloo. Hij verbaasd zich er namelijk over dat veel mensen van andere platformen (Android, iOS) overstappen om ons nieuwe besturingssysteem BlackBerry 10 te gebruiken.

De BlackBerry Z10 is op dit moment beschikbaar in 21 landen. Dit zijn onder andere Canada, Duitsland en Groot Brittannië. Het toestel is op dit moment nog niet beschikbaar in de Verenigde Staten. In Amerika wordt het toestel aan het eind van deze maand geïntroduceerd. De Q10 zal later deze maand wereldwijd in de verkoop gaan. Deze telefoon heeft de beschikking over een fysiek toetsenbord.

Zakelijke telefoon

BlackBerry is groot geworden in de zakelijke wereld. Zij hadden toentertijd de beste zakelijke telefoons. Deze telefoons waren goed beveiligd en je kon er meerdere e-mailaccounts op  installeren. Het verdere verhaal is voor de meesten onder ons wel bekend. Echter heeft het Canadese bedrijf de afgelopen tijd flink wat marktaandeel moeten inleveren. Met de BlackBerry Z10 hopen ze weer een rol van betekenis te spelen in de smartphone wereld.

Wat verwachten jullie van de nieuwe Smartphone van BlackBerry? En hun nieuwe besturingssysteem? Of heb je deze telefoon, deel jouw ervaringen? Zet jouw reactie hieronder neer?

Bron: Reuters.com

Tags: ,


Over de auteurGeef een reactie

Back to Top ↑

Login