Algemeen Buienradar app

Gepubliceerd op 26 maart, 2014 | Door Jeffrey van der Roest

0

Buienradar app nu geschikt voor tablet

Sinds gister is de buienradar app na een update geschikt gemaakt voor een tablet. Naast de beschikbaarheid voor tablets heeft de nieuwe Buienradar app ook de mogelijkheid om gekocht te worden en hierdoor de irritante reclames te verwijderen.

Buienradar tablet

Het heeft even geduurd, maar de buienradar app is sinds gister ook geschikt voor tablets. Door de nieuwe update is de app beschikbaar voor zowel een android tablet als een IOS tablet. Voor de android tablets was de app al een tijdje beschikbaar, maar de funtionaliteit van de app liet te wensen over. Zo liep de app vaak vast en ook werd de app sinds 2012 al niet meer geupdate.

De standaard buienradar app is nu zo geoptimaliseerd dat de app ook bruikbaar is gemaakt voor de tablet. De app is nu geschikt voor zowel mobiele telefoons als tablets. De update heeft meerdere mogelijkheden te weeg gebracht, nu kan je met de app bijvoorbeeld ook zien of er sneeuw of motregen aankomt. Het is nu ook mogelijk om de verschillende temperaturen, windrichtingen en snelheden te zien. Jouw  favoriete locatie aangeven behoort nu ook tot de mogelijkheden, zodat je het actuele weer op jouw favoriete locatie kan zien. Daarnaast is het mogelijk om alerts in te stellen, voor als het gaat regenen of als het juist droog wordt. Als je bijvoorbeeld wilt gaan windsurfen kan je een alert instellen, wanneer er genoeg wind is krijg je een melding.

Reclames kunnen vermeden worden door de app te kopen voor €1,79. Hierdoor komen reclamebanners niet meer te voorschijn en worden extra functionaliteiten vrijgegeven voor consumenten die de app hebben aangekocht.

Of de update ook daadwerkelijk een echte verbetering is geworden voor de tablet, valt te bezien. De scherpte van de buienradar is op een tablet nog niet heel duidelijk en de pixels zijn nog duidelijk zichtbaar. Het is een flinke verbetering ten opzichte van de vorige versie, maar de ontwikkelaars hebben nog genoeg te doen om de app daadwerkelijk een succes te laten worden op de tablet.

Buienradar iPad: Klik hier
Buienradar Android: Klik hier


Over de auteur

Jeffrey van der Roest

Student Small Business and Retail Management aan de hogeschool Inholland te Diemen en webredacteur van tablet.nl. Alle laatste nieuwtjes voor en over de tablet.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login