Android Daza-tablet.nl

Gepubliceerd op 26 juni, 2013 | Door Tim van de Noort

0

Daza M785 en C570; Déjà Vu?

Chinezen hebben een leuk gevoel voor humor als het aankomt op tablets, maar ondanks dat ontbreekt hun gevoel voor originaliteit. Zo hebben wij hier 2 nieuwe tablets: De Daza C570 en de Daza M785. Komen ze jou ook niet bekend voor?

Néé, het is géén iPad mini. Wat je hieronder ziet is de Daza M785, een 7.85″ tablet die draait op Android. Het scherm bevat een redelijke 1024 x 768 pixels en is met zijn 7.8 mm dun niet van het echt te onderscheiden. Helaas weten we niet heel veel over de processor van de Daza M785, wel weten we dat hij een beetje een tegenvallende 1 GB aan werkgeheugen heeft. Ook heeft hij 8 GB aan opslaggeheugen die kan worden uitgebreid met een microSD kaartje en heeft hij een 0.3 mp camera aan de voorkant.

daza_m785

De Daza M785, Zie je de vergelijking met een iPad mini?

Het tweede model, de Daza C570, is een iets minder vaak gekopieerd model; namelijk de Samsung Galaxy S3. Maar dan veel groter, waardoor het een heuse phablet is geworden. We hebben het hier over een 5.7″ phablet met HD resolutie. Ook dit model heeft 1 GB aan werkgeheugen en 8 Gb aan opslaggeheugen, maar ditmaal weten we ook de processor; een dual core MediaTek 1 GHz. Dit model is 9.7 mm dik en beschikt over een zeer nette 8 megapixel camera aan de achterkant.

daza_c501_fhd

De Daza C501, zelfs de achtergrond is hetzelfde als de S3

Wat de prijs zal zijn is tot op heden een vraag, hetzelfde geld voor de dag dat ze uitkomen. Wij verwachten niet heel veel van deze modellen, omdat ze toch wel tegenvallende specificaties hebben. Wij verwachten een prijs van rond de €250,- voor beide modellen.

Tags: ,


Over de auteur

Tim van de Noort

Ik schrijf nieuwsberichten en reviews op Tablet.nl. Al van jongs af aan ben ik hevig geïnteresseerd in tablets en elektronica en ik volg het nieuws daarover dan ook met veel belangstelling. Wat ik lees, verwerk ik op mijn eigen manier in de artikelen.Geef een reactie

Back to Top ↑
 • WINKEL IN DE TABLET.NL WEBSHOP

  iPad accessoires
 • Samsung galaxy tab accessoires
 • Over Dossiers

  In deze categorie vindt je alle informatie over de verschillende tablets. Zo kan je makkelijk alles lezen over bijvoorbeeld de verschillende iPads van Apple, de samsung tablets en overige merken. Tevens vindt je bij elk product een review, de verkoopprijs, verkoop punten, de specificaties en veel meer. Mocht u vragen hebben of u wilt een aankoop advies, stuur dan een mail naar redactie@tablet.nl of bel ons.

 • Dossier Apple iPad

  iPad Air
  iPad mini 2 Retina
  iPad mini
  iPad 4 Retina

 • Dossier: Samsung Galaxy

  Samsung Galaxy Tab 8.0
  Samsung Galaxy Tab 3 7.0
  Samsung Galaxy Tab 2 7.0
  Samsung Galaxy Note 3
  Samsung Galaxy Note
  Samsung Galaxy Mega

 • Aankoop tip !

  Samsung Galaxy Tab 3 728x90

Login