Film & foto tablet-snot

Gepubliceerd op 14 mei, 2013 | Door Willem Naber

0

Een blije Tablet gebruiker

Deze blije tablet gebruiker zit afgeladen vol met blije emoties na het zien van deze tablet, dat het aan alle kanten eruit komt.

Na dit filmpje het is wel duidelijk: iedereen kan een tablet bedienen. Het neemt niet weg of hij überhaupt weet wat hij aan het doen is, maar blij is hij zeker! De hoofdrolspeler in deze video weet zelf niet dat hij wordt gefilmd via de tablet en dat levert sappige beelden op.

Want heb jij je wel eens afgevraagd wat er allemaal met zo’n tablet is gebeurt die in de winkel staat? Voor je het weet zit je in het snot te graaien van je voorganger. Maar wees niet bang, want onze hoofdpersoon smeert gewoon eerst alles lekker af aan zijn trui, waarna hij met zijn plakkerige handjes weer vol enthousiasme verder gaat.

Naast het opmerkelijke uiterlijke vertoon, probeert hij ook iets te zeggen. Wij op de redactie denken dat het iets buitenaards is. Wij zijn tot het volgende gekomen: I have got snot, whawhawha, knor knor, whee, better hihihi haha

Weet jij wat hij zegt, laat je reactie hieronder achter.


Over de auteur

Willem Naber

Als eigenaar wil ik dat Tablet.nl informatief is op een leuke manier, daarom haal je op tablet.nl elke dag je dagelijkse dosis tablet nieuws. Vergeet ook niet onze fun categorie, waar je de grappigste, stomste en leukste dingen vindt over en/of voor je Tablet.Back to Top ↑

Login