Android nieuws pipo-u6-tablet.nl

Gepubliceerd op 11 juni, 2013 | Door Tim van de Noort

0

De Pipo U6 voor het eerst in beeld!

Een tijdje geleden hadden we de Pipo M8pro waar we dik tevreden over waren. Nu hebben we informatie, een foto en een paar specificaties binnen gekregen van de nieuwste Pipo, de Pipo U6. Tijd voor een preview zullen we maar zeggen!

De Pipo U6 is kleiner dan zijn voorganger en bevat de beroemde afmeting van 7″. Het eerste wat opvalt aan de Pipo U6 is het beeldschermkwaliteit, wat 1440 x 900 pixels bevat. De gemiddelde tablet bevat 150 tot 180 pixels per inch, maar de Pipo U6 heeft maar liefst 241 pixels per inch, wat betekend dat hij een schitterend beeldscherm gaat krijgen!

Helaas hebben we nog niet heel veel, maar we verwachten een Rockchip RK3188 ARM Cortex-A9 quad core processor, gezien deze in bijna elke tablet van Pipo te vinden is. Ook verwachten we 1 GB aan werkgeheugen, 16 GB aan opslaggeheugen en een ingang voor mini USB, mini HDMI en microSD. Pipo is een bedrijf wat ons al eerder heeft verrast, dus wie weet, misschien komen we voor een leuke verassing te staan! Wanneer we hem kunnen verwachten of wat de prijsklasse zal zijn is tot op heden onduidelijk

Meer lezen over Pipo? Je kan hier klikken om naar de Review te gaan van de Pipo m8pro, een krachtige quad core tablet van 10 inch!

 

 

Tags: ,


Over de auteur

Tim van de Noort

Ik schrijf nieuwsberichten en reviews op Tablet.nl. Al van jongs af aan ben ik hevig geïnteresseerd in tablets en elektronica en ik volg het nieuws daarover dan ook met veel belangstelling. Wat ik lees, verwerk ik op mijn eigen manier in de artikelen.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login