iPad mini 2 64GB

iPad mini 2 16GB

De nieuwe iPad mini met retina-display 16GB is qua uiterlijk nagenoeg hetzelfde als zijn voorganger, de iPad mini. De inhoud onder de motorkap is alleen een groot verschil met de iPad mini. Met een A7-chip is deze iPad een stuk sneller en energiezuiniger. Zie ook de andere versies van de iPad mini met Retina display32GB, 64GB en 128GB.

iPad mini 2 16GB specificaties

De iPad mini 2 16GB heeft een Retina scherm met een hoge resolutie van 1536 x 2048. Dit komt neer op 326 pixels per inch. Met 16GB aan geheugen kunt u ongeveer 900 foto’s opslaan of 160 minuten aan opnameduur. Voor een overzicht hoeveel foto- of videomateriaal er kwijt kan op een iPad vindt u hier een overzicht. De iPad mini 2 met 16GB is de goedkoopste variant van de iPad mini met Retina scherm.

De iPad wordt standaard geleverd met het nieuwe IOS 7 besturingssysteem. IOS 7 is het nieuwste besturingssysteem uitgebracht door Apple. iPad mini 2 16GB

De iPad mini 2 16GB is in twee variante verkrijgbaar, het Wifi model en het Wifi + Cellular model. Het Wifi model is alleen geschikt voor het thuisnetwerk of een wifi netwerk buitenshuis. Met het Wifi + Cellular model, kan het gebruikt worden met beschikbare Wifi netwerken, maar ook met een 3G of 4G verbinding. De mogelijkheid bestaat dan om op de iPad een mobiel netwerk te gebruiken. Het gewicht van een Wifi model is 308 gram en een Wifi + Cellular model 331 gram.

De afmetingen van de iPad mini 2 16GB zijn 200 x 134,7 x 7,5 mm. De tablet heeft meerdere camera’s, een camera aan de voorzijde, welke handig is voor Facetime of het maken van een snelle selfie. Aan de achterzijde van de tablet zit ook een camera, deze heeft 5 megapixel en beschikt over autofocus en gezichtsherkenning.

Apple noemt deze tablet zelf; ”een klein wonder” en ten opzichte van de oude Apple iPad mini; ”het verschil was nog nooit zo helder”.

Voor een bijpassende Smartcover voor de iPad mini 2 16GB kunt u naar onze webshop.

 


Geef een reactie

Back to Top ↑

Login