iPad mini 2 64GB

iPad mini 2 64GB

Een iPad mini 2 met 64GB opslagcapaciteit, ideaal voor het vastleggen van speciale momenten. Een andere benaming voor deze iPad mini 2 64GB is ook wel de Ipad mini 64GB met Retina scherm. Vele foto’s, video’s en Apps kunnen met deze 64GB opgeslagen worden. Met een opslagcapaciteit van 64GB kunnen er 3600 foto’s worden opgeslagen of 640 minuten aan video’s worden gemaakt. Wil je weten wat het verschil is tussen de verschillende opslagcapaciteiten klik dan hier. Er bestaan 4 verschillende versies van de iPad mini 2; 16GB32GB, 64GB en 128GB.

iPad mini 2 64GB specificaties

Deze tablet heeft de langste accuduur van alle tablets met een accuduur van wel 10 uur. Dit komt doordat de nieuwe A7-chip energiezuiniger is en deze chip maakt de iPad mini 2 64GB ook een stuk sneller. Met het geavanceerde besturingssysteem IOS 7 heeft de tablet vele toepassingsmogelijkheden. Door de verbinding met Itunes zijn er wel 475.000 apps beschikbaar voor de tablet. Hierdoor is er altijd wel een geschikte app om de tablet geschikt te maken. De tablet heeft een 7,9 inch scherm (diagoneel) met Multi-Touch-display. Het scherm is vingerafdrukbestendig en heeft een vetafstotende coating, waardoor het beeldscherm netjes blijft.

Door de vele verschillende externe knoppen en regelaars is de iPad makkelijk te bedienen. Een thuisknop om naar het beginscherm terug te kunnen gaan. De volumeknop aan de zijkant van de iPad, om het volume te kunnen regelen. Ook is het mogelijk door middel van één knopje aan de zijkant het geluid volledig uit te zetten of de automatisch schermrotatie te kunnen vergrendelen. Uiteraard bevindt er zich bovenaan de iPad een handige aan/uit knop. Voor het aan-/uitzetten van uw iPad, maar ook voor het snel vergrendelen van uw iPad. Hieronder vindt u een afbeelding met de desbetreffende bedieningsknoppen.Bedieningsknoppen iPad

Een iPad mini 2 64GB is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De iPad mini 2 64GB WiFi model is verkrijgbaar vanaf 569 euro in de Appstore. De tablet met WiFi en Cellular is verkrijgbaar vanaf 689 euro.

 

 

 


Geef een reactie

Back to Top ↑

Login