Algemeen Evernote 5 android

Gepubliceerd op 7 april, 2013 | Door Rogier van Hamburg

0

Evernote 5 voor Android – top of flop?

Er is een nieuwe versie gelanceerd van de Evernote app voor Android onder de naam Evernote 5. De gratis app krijgt krijgt in de update diverse verbeteringen zoals een multi-shot camera functie, aangepast design en shortcuts.

Wat is Evernote?

Evernote is een eenvoudig te gebruiken, gratis applicatie waarmee het gemakkelijk wordt om alles te onthouden over de apparaten die u gebruikt. Blijf georganiseerd, sla uw ideeën op en verbeter de productiviteit. Met Evernote kunt u aantekeningen noteren, foto’s maken en te-doen lijsten maken, gesproken herinneringen opnemen – en hiermee kunnen deze aantekeningen gemakkelijk gezocht worden, ongeacht u thuis, op het werk of onderweg bent.

Vernieuwde gebruikersinterface

Evernote heeft geïnvesteerd in het design van de app. Er zijn nieuwe en betere iconen en de schermen ogen nog frisser en scherper. Ook de notitielijsten zijn opnieuw ontworpen en nog handiger weergegeven.

Open snel notities met de nieuwe snelkoppelingen

Als je de Evernote app langer gebruikt dan heb je een aardige hoeveelheid notities verzameld. Het zal veel mensen herkenbaar in de oren klinken. En de algemene neiging om eens een middag je Evernote notities bij te werken en weg te gooien is niet heel groot. Of vinden jullie dat ontspannend op zondagmiddag? Met de nieuwe shortcuts open je de belangrijkste en meest gebruikte notities, notitieboeken, labels en notitieboek stapels met één tik vanaf één locatie.

Sneltoetsen

 

Leg herinneringen makkelijker vast met multi-shot camera

Luiheid dient de mens. Steeds vaker nemen mensen privé en zakelijk gewoon een foto van aantekeningen of een leuke menukaart. Zodoende hoef je niet te typen of te schrijven. Evernote ziet dit natuurlijk gebeuren door het groeiende aantal foto’s dat met de app wordt opgeslagen. Ze spelen hier op in met een nieuwe multi-shot camera functie. Hieraan gerelateerd is de functie om een foto te maken van de offline notities. Evernote belooft dat ze de foto van je notitie optimaliseren en beter leesbaar maken. En uiteraard kan je dit altijd direct laten synchroniseren van tablet naar smartphone en vice versa.

Herinneringen

Evernote is door The New York times uitgeroepen tot een  Top 10 Must-have App. Miljoenen gebruikers vertrouwen deze app hun notities, herinneringen, foto’s en documenten toe. Er is inmiddels ook een premium en aan business user accounts te koop bovenop de gratis versie van Evernote. Wat kan je met deze betaalde user accounts:

Evernote Premium: supersized uploads, Offline notebooks, Work together, Larger files (100mb), Passcode unlock, Document search, Note history, Faster image recognition and Top priority support.

Evernote Business: Easy On-Boarding, Smart Ownership, Simple User & Data Management, Company Wide Business Library, Business Level Support, Simplified Billing, Store everything Access Everywhere, Knowledge discovery and continuity.

Evernote 5 is absoluut weer een verbetering voor de gevestigde Evernote gebruiker en een reden voor anderen om de app eens te proberen. Meer dan ooit helpt Evernote jou als gebruiker om je leven te organiseren. Bovendien ontwikkelt Evernote in rap tempo diensten die de zakelijke gebruikers aan zullen spreken. Je kan de update Evernote 5 hier downloaden. Succes met het testen van de nieuwe functies.

Tablet.nl is nieuwsgierig….waarvoor gebruik jij Evernote? Laat het in een reactie weten!

Tags:


Over de auteur

Rogier van Hamburg

Als mede-eigenaar en als online talent weet ik alles te vinden op het internet. Ik waak over onze nieuwsbronnen, zodat u niks hoeft te missen op Tablet gebied.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login