Android nieuws Google-nexus-7-2-tablet.nl

Gepubliceerd op 31 juli, 2013 | Door Tim van de Noort

0

Foto’s gelekt van de nieuwe Google Nexus 7 II

Foto’s zijn gelekt van de nieuwe Google Nexus 7 II, het samenwerkingsproces van Asus en Google. Zelfs de specs zijn anders dan wij dachten!

nexus7-2-8a

De mensen van het Amerikaanse Android Central hebben een paar exclusieve foto’s weten te maken van de nieuwe Google Nexus 7 II, hierboven te zien. De foto lijkt op niets wat we hadden verwacht. In tegenstelling tot een basislook die de Nexus 7 had, lijkt de Nexus 7 II op een fris en fruitig model in de stel van de nieuwe Sony Xperia lijn.

Dit model heeft zijn debuut gemaakt tijdens het Google Event op 24 juli. We wisten dat dit model ook door Asus gemaakt wordt, maar wat we niet wisten is dat de specs die wij in handen hadden, niet helemaal juist zijn.

nexus-7-2-1

Door deze afbeeldingen zijn we te weten gekomen dat we het hier inderdaad hebben over een 7″ model met een LCD scherm en een 1.2 megapixel camera aan de voorkant en een 5 megapixel camera aan de achterkant. De processor is een Qualcomm APQ8064, oftewel een Snapdragon S4 pro, niet de Snapdragon 600 waarover werd geroddeld.

Het vreemdste van alles is het werkgeheugen. Als we onze bron moeten geloven dan heeft de Google Nexus 7 II 4 (!) GB aan werkgeheugen. Dat zou te gek voor woorden zijn! Wij verwachten dat de specificaties zijn geschud en dat het eigenlijk 2 GB is, maar wie weet.

De geschatte prijs bedraagt $230 (€175,-) wat een zeer nette prijs is. De verwachte komst is eind deze- begin volgende maand; we zullen het zien.

Tags: , , ,


Over de auteur

Tim van de Noort

Ik schrijf nieuwsberichten en reviews op Tablet.nl. Al van jongs af aan ben ik hevig geïnteresseerd in tablets en elektronica en ik volg het nieuws daarover dan ook met veel belangstelling. Wat ik lees, verwerk ik op mijn eigen manier in de artikelen.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login