Media & video youtube-android-app-tablet.nl

Gepubliceerd op 14 november, 2012 | Door coen

0

Fraaie update YouTube app Android

Google heeft de YouTube applicatie voor Android een mooie update gegeven. Het heeft nu namelijk de optie om te synchroniseren met Google TV. Zo kan je video’s vanaf je telefoon of tablet op tv bekijken.

Zodra je de toestellen hebt gesynchroniseerd, kan je door je video’s browsen in de Android YouTube app. Vervolgens klik je op de Google TV button en je kan je video’s afspelen via Google TV. Vervolgens kan je je tablet of telefoon ook nog eens als afstandsbediening gebruiken, met onder andere een pauze, doorspoel en oversla functie. Als je een video aan het kijken bent, kan je gerust door andere video’s browsen, zonder dat de video die afspeelt wordt onderbroken.

Het is ook mogelijk om meerdere toestellen aan te synchroniseren met Google TV, zo kunnen meerdere mensen video’s bijdragen aan de playlist.

Google is jaren bezig geweest om Android apparaten met Google TV te laten synchroniseren. Google heeft inmiddels een patent verworven op een stem bestuurde afstandsbediening voor Android apparaten, waarmee Google TV bestuurd kan worden.

Voor meer informatie, check de Google Play Store.

Bron: Mashable

Tags: , ,


Over de auteur

coen

Als eigenaar van Tablet.nl ben ik vooral bezig met de ontwikkeling van de websites en het verbeteren van de usability. De gebruikers van de community van Tablet staan voor ons centraal en wij vinden het belangrijk dat hun ervaring op de site zo goed mogelijk is.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login