Android FunTab-Mini-2-tablet.nl

Gepubliceerd op 24 juni, 2013 | Door Tim van de Noort

0

De FunTab Mini 2: kinderen worden niet vergeten!

Kinderen klein en groot vinden het leuk om spelletjes te spelen op tablets, maar voor de allerkleinste zijn tablets vaak ingewikkeld. De FunTab Mini 2 is een uitermate geschikte tablet voor de zeer schappelijke prijs van $69.99, oftewel €53,44.

De FunTab Mini 2 is helemaal gemaakt voor kinderen. Natuurlijk zijn er meerdere modellen, maar slechts weinig voor deze prijsklasse. Hij is 100% gemaakt voor kinderen en daarom ook niet bedoeld voor volwassenen, dus verwacht niet dat je er een agenda, Google Play store of moeilijke instellingen op zal vinden; voor een kind is dit de eenvoud hemzelf.

Technisch gezien zien we hier een 4.3 inch tablet: een kleine tablet ideaal voor kinderhanden. Hij heeft rubberen randen langs de zijkant zodat de FunTab Mini 2 niet snel uit de handen kan glijden. De tablet is wel in het Engels, maar vanwege het feit dat er niet veel in gesproken wordt, hoeft dit geen complicatie te vormen. Hij heeft een schermresolutie van 480 x 272 pixels, wat neerkomt op 128 pixels per inch. Ook zit er een 1.2 GHz processor in, 512 MB aan werkgeheugen en draait hij op Android 4.0.

Verder zit er 4 GB aan opslaggeheugen in, welke uitbreidbaar is met een 32 GB microSD kaartje. Ook heeft hij een camera aan de voor en achterkant die eenvoudig te bedienen is, zodat je gezellig op de foto kan met je kind. De batterij gaat respectievelijk 5.5 uur mee, wat nog best veel is voor een tablet met een rubberen omhulsel.

De FunTab mini 2!

De FunTab mini 2!

De tablet is aan te schaffen bij Amazone in blauw/groen en paars/roze. Zit je toch nog te twijfelen tussen deze en andere tablets die speciaal gemaakt zijn voor kinderen? Klik hier om alles te lezen over tablets die speciaal gemaakt zijn voor kinderen!

Tags: , ,


Over de auteur

Tim van de Noort

Ik schrijf nieuwsberichten en reviews op Tablet.nl. Al van jongs af aan ben ik hevig geïnteresseerd in tablets en elektronica en ik volg het nieuws daarover dan ook met veel belangstelling. Wat ik lees, verwerk ik op mijn eigen manier in de artikelen.Geef een reactie

Back to Top ↑
 • WINKEL IN DE TABLET.NL WEBSHOP

  iPad accessoires
 • Samsung galaxy tab accessoires
 • Over Dossiers

  In deze categorie vindt je alle informatie over de verschillende tablets. Zo kan je makkelijk alles lezen over bijvoorbeeld de verschillende iPads van Apple, de samsung tablets en overige merken. Tevens vindt je bij elk product een review, de verkoopprijs, verkoop punten, de specificaties en veel meer. Mocht u vragen hebben of u wilt een aankoop advies, stuur dan een mail naar redactie@tablet.nl of bel ons.

 • Dossier Apple iPad

  iPad Air
  iPad mini 2 Retina
  iPad mini
  iPad 4 Retina

 • Dossier: Samsung Galaxy

  Samsung Galaxy Tab 8.0
  Samsung Galaxy Tab 3 7.0
  Samsung Galaxy Tab 2 7.0
  Samsung Galaxy Note 3
  Samsung Galaxy Note
  Samsung Galaxy Mega

 • Aankoop tip !

  Samsung Galaxy Tab 3 728x90

Login