Algemeen Gratis kinderapps

Gepubliceerd op 19 juni, 2014 | Door Jeffrey van der Roest

0

Gratis kinderapps van de dag: Werkwoordspelling, Talkulator, Leer kleuren herkennen

De gratis kinderapps van de dag zijn vandaag werkwoordspelling, Talkulator en leer kleuren herkennen met Miniclub. Ideaal voor uw kind om de Nederlandse werkwoordspelling onder de knie te krijgen en peuters en kleuters te leren rekenen. Met leer kleuren herkennen met Miniclub, is het voor kinderen makkelijk kleuren te herkennen.

Gratis Kinderapps

Werkwoordspelling

Met de eerste app van de gratis kinderapps. werkwoordspelling, kunnen de volgende onderdelen van de Nederlandse taal worden geoefend; de persoonsvorm, het herkennen van het onderwerp, een uitleg van de tegenwoordige tijd, de verleden tijd, het voltooid deelwoord, het tegenwoordig deelwoord en het bijvoeglijk gebruikt voltooid deelwoord. Al deze onderdelen kunnen ook in één oefening door elkaar geoefend worden. Ook goed te gebruiken in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Normaal gesproken is de app €0,89, maar nu tijdelijk gratis.

Talkulator

Een sprekende rekenmachine waarmee er in 7 verschillende talen gerekend kan worden. In de Talkulator app kan er gerekend worden met plus, min, delen door en keersommen. De rekenmachine kan in 7 verschillende talen de getallen uitspreken. De talen waar tussen gewisseld kan worden zijn; Engels, Duits, Spaans, Portugees, Italiaans en Nederlands. Talkulator is spelenderwijs leren rekenen en vooral leuk voor de peuters en kleuters. Tijdelijke gratis in plaats van €0,89.

Leer kleuren herkennen met Miniclub

Samen met uw kind leuke en grappige tekeningen inkleuren en tegelijk de namen van de kleuren leren. Elke kleur die wordt gekozen wordt door een Nederlandse stem benoemd. In de app zit een kinderslot verwerkt, zodat er niet onnodige aankopen gedaan wordt in de app zonder toestemming van de ouders. De app kan onderweg gebruikt worden in bijvoorbeeld de auto, want er is geen internetverbinding nodig om de app te gebruiken. Een kindvriendelijke en eenvoudige besturing voor makkelijk gebruik. De kleurplaten die door uw kind gemaakt worden kunnen gedeeld worden met vrienden en familie en opgeslagen worden op de tablet. De app leer kleuren herkennen met Miniclub is ontworpen voor de leeftijdsgroep van 4-7 jaar. Deze app is tijdelijk gratis, normaal gesproken €2,69.

Top 10 gratis kinderapps

 


Over de auteur

Jeffrey van der Roest

Student Small Business and Retail Management aan de hogeschool Inholland te Diemen en webredacteur van tablet.nl. Alle laatste nieuwtjes voor en over de tablet.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login