HOW TO / TUTURIALS

Op deze pagina vind je allerlei video’s waarmee je alles uit je tablet kan halen. Van simpele tutorials tot tips en tricks. Klik op een van de kopjes hieronder en je krijgt een uitgebreid aanbod per besturingssysteem.

Apple iPad

+ iPad basishandelingen
Hieronder vind je het eerste deel van een vierdelige tutorial met alles wat je moet weten over de functionaliteit van de iPad. Klik hier voor de volledige serie.

+ Apple App Store

Hier vind je video’s over hoe je moet downloaden vanuit de App Store. Klik hier voor het volledige overzicht met instructie video’s en andere handige video’s over de Apps voor de iPad.

+ Tips en Tricks
Onder dit kopje vind je allerlei video’s met handige tips en tricks om het maximale uit je tablet te halen. Hieronder zie je alvast een video, klik hier voor het volledige video overzicht.

 

Google Android

+ Android basishandelingen
Hier vind je video’s waarin de basishandelingen van een Android tablet worden uitgelegd. Hieronder volgt een video, klik hier voor meer en uitgebreidere video’s voor de Android tablets.

+ Google Play Store
Klik hier voor alle video’s met informatie over de Google Play Store.

+ Tips en tricks
Onder dit kopje vind je allerlei video’s met handige tips en tricks. Zo kom je misschien nog een hoop functies tegen waarvan je niet wist dat ze bestonden. Hieronder zie je alvast een video, klik hier voor het volledige overzicht.

 

Microsoft / Windows 8

+ Windows 8 basishandelingen
Heb je een Windows 8 tablet? Dan hebben we voor jou ook de juiste instructievideo’s. Onder dit kopje vind je alvast een video die zeer uitgebreid ingaat op de basis van Windows 8 op tablets. Als je meer video’s wilt zien, klik dan hier.

+ Windows Store
De Windows Store is nog relatief nieuw, maar heeft al een aantal mooie app’s. Als je naar deze pagina gaat, dan krijg je een aantal video’s te zien die je uitleggen hoe de Windows Store werkt. Hieronder zie je alvast een video staan.

+ Tips en Tricks
Omdat Windows 8 even wennen is, kunnen wij ons voorstellen dat je even wat hulp nodig hebt om alles uit je tablet te halen. Daarom hebben wij speciaal voor jou een aantal video’s geselecteerd met handige tips en tricks. Hieronder zie je alvast een video, klik hier voor het volledige overzicht.


Back to Top ↑

Login