Algemeen iPhone-5s

Gepubliceerd op 5 april, 2013 | Door

2

In de zomer een nieuwe iPhone 5s, de goedkopere variant ligt later in de winkel

Apple is van plan om deze zomer een verbeterde iPhone in de winkels te hebben liggen. Deze nieuwe iPhone 5s zal er hetzelfde uitzien als de iPhone5. Later dit jaar zal er in het derde of vierde kwartaal een goedkopere iPhone in de winkels liggen.

De zwaluwen zijn nog niet gespot voor de zomer, maar als het aan Apple ligt zal het deze zomer een hete zomer worden. De altijd goed geïnformeerde krant de Wall Street Journal (WSJ) heeft gesproken met anonieme bronnen binnen Apple. Deze zakenkrant heeft altijd correcte informatie over onaangekondigde releases van iPhones, dit komt doordat Apple soms ‘bewust’ informatie lekt. Zij hebben in een interview aangegeven dat Apple de productie voor de nieuwe iPhone 5s in het tweede kwartaal hebben gestart. Het optelsommetje is hierdoor al snel gemaakt dat we kunnen concluderen dat we in de zomer een nieuwe iPhone kunnen verwachten.

De zakenkrant kan geen specificaties geven voor de nieuwe iPhone 5s. Wat ze ons wel weten te melden is dat de camera en de processor van de nieuwe smartphone wel worden verbeterd. Het ontwerp van de nieuwe iPhone 5s zal wel gelijk blijven aan de iPhone 5.

Goedkopere variant

Naast de verbeterde versie van de iPhone5 kunnen we later dit jaar een goedkopere iPhone verwachten. Wall Street Journal verwacht dat deze telefoon in de tweede helft van het jaar zal uitkomen. Op internet circuleerden al langere tijd berichten over een goedkopere variant. Deze berichten waren zeer varierend. De WSJ weet ons verder te melden dat de goedkopere variant een 4 inch-scherm zal hebben.

Het budgettoestel zal een ander behuizing krijgen dan de iPhone 5. Apple zal namelijk gebruik maken van goedkoper aluminium. Naast de andere materiaalkeuze zal de vorm van het budgettoestel ook veranderen. Apple heeft tot nu toe nog niet gereageerd op de geruchten over beide toestellen.

Wat verwachten jullie van de nieuwe iPhone 5s? En hoe kijken jullie tegen het nieuwe budgettoestel aan? Zal de goedkopere variant uiteindelijk een bedreiging vormen voor zijn duurdere broertje? Laat jouw ideeën en meningen onderaan dit bericht achter en discussieer met andere tech-liefhebbers.

Bron: Wall Street Journal

Tags: , ,


Over de auteur2 Responses to In de zomer een nieuwe iPhone 5s, de goedkopere variant ligt later in de winkel

  1. Stefan - Tablet.nl Team says:

    Als apple fan en iphone bezitter, klinkt een goedkopere variant niet slecht. Heb ik liever dat de goedkopere variant wel snel blijft, opslaggeheugen vind ik zelf geen grote must. Een leuk kleurtje zou ook niet misstaan. ipad nano’s zien er namelijk met een kleurtje ook al aantrekkelijker uit. Laten we het hopen!

Geef een reactie

Back to Top ↑

Login