Algemeen ipad 5

Gepubliceerd op 6 juni, 2013 | Door

0

iPad 5 ligt vanaf september in de winkel

De nieuwe iPad zal volgens goed ingelichte bronnen in de maand september in de winkels liggen. Door de lancering van de iPad 5 zal de iPad Mini 2 pas in november in de winkels liggen.

Het Taiwanese Digitimes weet te melden, na gesprekken met goede bronnen bij Apple’s onderdelen leveranciers, dat de iPad 5 zoals we eerder al verwachtten vanaf september gelanceerd zal worden. Echter moeten we er bij te kennen geven dat Digitimes het ook niet altijd bij het rechte eind heeft gehad bij hun voorspellingen en geruchten. De massaproductie van de iPad 5 zal vanaf de maanden juli en agustus van start gaan. De bedoeling is vervcolgens dat de tablet in het derde kwartaal verscheept zal worden.De lancering van de iPad 5 zal ten koste gaan van de iPad Mini 2. Deze zal door de lancering van zijn grote broer verplaatst zijn naar medio november/december. Bij de lancering van de iPad 5 wil Apple zich voornamelijk op een toestel richten voordat zijn kleine broertje later op de markt komt.. Zodat alle media en marketing aandacht naar de iPad 5 kan gaan.

Ander design

De iPad 5 het ontwerp van de iPad Mini over nemen.Volgens de techwebsite zal de 9,7-inch iPad een veel dunnere rand krijgen om het scherm heen. Verder zal  de tablet vele malen lichter (ongeveer tussen de 20 tot 30 procent) en dunner worden als zijn voorganger de iPad 4. Over de laatste twee beweringen hebben we eerder al over geschreven op Tablet.nl. Dit komt doordat de grote broer na de kosmt van de Mini er vele malen lomper uitziet. Om de tablet er toch nog een beetje rendabel eruit te laten zien heeft Apple er dus voor gekozen omhet ontwerp van de iPad 5 aan te passen.

Als je geïnteresseerd bent in de allerlaatste geruchten en voorspellingen rondom de iPad 5 kun je op deze tekst klikken

Voor alle laattste nieuwtjes omtrent de iPad Mini kun je op deze tekst klikken

Tags: ,


Over de auteurGeef een reactie

Back to Top ↑

Login