Algemeen New-ipad-5

Gepubliceerd op 27 mei, 2013 | Door

0

Gerucht: iPad 5 wordt pas na de iPhone 5s uitgebracht

Gerucht: Uit een uitgelekt rapport blijkt dat de nieuwe generatie iPad pas na de lancering van de iPhone 5s in de winkels zal liggen.

De iPad 5 van Apple zal pas na de lancering van de iPhone 5s in de winkels liggen, dit blijkt uit een rapport dat is uitgelekt. De Aziatische technologie blogsite Macotakara, die vaak zeer betrouwbaar is met meldingen, verwacht dat de nieuwe tablet van Apple rond de dagen van  kerstmis in de winkels zal liggen. Hierdoor lijkt een eerdere verwachte lancering rond de herfst van de baan. Daarnaast blijkt er uit geruchten op het internet, dat de iPad 5 in staat zal zijn om telefoongesprekken te versturen en te ontvangen door de toevoeging van een geïntegreerde microfoon en een eventuele toegevoegde cellulaire compatibele SIM-poort.

Verder wordt de iPad 5 verkrijgbaar in nieuwe kleuren. Deze kleuren zijn goud, grijs en marineblauw. Ook verschenen er berichten dat de nieuwe generatie iPads 33 procent dunner en lichter zal zijn dan zijn voorganger, verder zal het Retina-scherm een resolutie krijgen van 2048 x 1536. De iPad zal lichter zijn, doordat er gebruik wordt gemaakt van een 0,2 millimeter dunner glas. Er zal door Apple voor de lancering ongeveer 2 miljoen tot 3 miljoen iPads worden gefabriceerd. Naar alle verwachtingen, zullen de  beeldschermen voor de vijfde generatie worden geproduceerd door de tech bedrijven LG Display, Sharp en Samsung Display.

Tags:


Over de auteurGeef een reactie

Back to Top ↑

Login