Apple nieuws iPad Mini 2, iPad Air

Gepubliceerd op 25 oktober, 2013 | Door Tim van de Noort

0

iPad Mini 2 en iPad Air duurder dan verwacht

De iPad Mini 2 en de iPad Air, Apple’s nieuwste modellen, zullen duurder zijn dan aangekondigd. De twee modellen die op 22 oktober ’13 zijn aangekondigd, zijn nu met volledige prijzen en specificaties te zien op Apple.com.

22 oktober presenteerde Phil Schiller van Apple de twee nieuwste iPads: de 7.9″ grote iPad Mini 2 en de iPad Air. Beide modellen zouden respectievelijke prijzen krijgen: de iPad Mini zou vanaf $399 (€288,-) beginnen, de iPad Air vanaf $499 (€360,-), zo melde Apple’s marketing-topman. Daarmee zouden het de goedkoopste aangekondigde iPads zijn, wat een zeer strategische keuze zou zijn. Helaas toont Apple.com, de officiële website van Apple, andere prijzen.

Nu is het heel normaal dat de iPads in Nederland duurder zijn dan in Amerika, maar dit is toch een heel groot verschil.
De iPad Mini is met € 389,- 35% duurder dan in de verenigde staten. De iPad Air gaat € 479,- kosten, wat 33% duurder is dan in Amerika.
De volledige prijzenlijst voor de iPad Mini 2 is:

ipad-mini-2-prijzen-tablet.nl

 

De iPad Air bevat de volgende prijzen:

iPad Air prijzen

De iPad Air en de iPad Mini 2 zijn vanaf 1 november te bestellen bij alle geautoriseerde wederverkopers, helaas moet je daar wel even diep in de buidel tasten.

 

Tags: , , ,


Over de auteur

Tim van de Noort

Ik schrijf nieuwsberichten en reviews op Tablet.nl. Al van jongs af aan ben ik hevig geïnteresseerd in tablets en elektronica en ik volg het nieuws daarover dan ook met veel belangstelling. Wat ik lees, verwerk ik op mijn eigen manier in de artikelen.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login