Apple iPhone5-Case-Waterdicht-Tablet.nl

Gepubliceerd op 13 november, 2012 | Door coen

0

Lifeproof Frē: Waterdichte iPhone 5 case

Lifeproof, bekend van de waterdichte case voor de iPhone 4/4s komt nu met een waterdichte case voor de iPhone 5. De case is zeer strak afgewerkt en heel dun, dus je kan ‘m gemakkelijk meenemen en in je zak steken.

De LifeProof Frē lijkt qua functionaliteit erg op de case voor de iPhone 4: hij houdt water tegen, vuil, sneeuw terwijl je de knoppen aan bovenkant en de zijkant nog steeds kan gebruiken. Mocht je een koptelefoon willen aansluiten, dan is dat geen probleem. Maak het dopje wat de aansluiting beschermt los en je kan je koptelefoon aansluiten.

Er zitten uiteraard een aantal beperkingen aan de waterdichte case. Zo kan je niet dieper dan 2 meter onder water met je iPhone, en het wordt afgeraden om langer dan een half uur achter elkaar te zwemmen met je iPhone in de Lifeproof Frē. Dus je kan ‘m beter gebruiken als het sneeuwt of regent.

Op dit moment is de Lifeproof Frē nog niet verkrijgbaar. Je kan je wel inschrijven als je hem wilt ontvangen, dan krijg je de case thuis gestuurd zodra hij zal worden verkocht. Je moet er wel wat geld voor over hebben, hij kost namelijk bijna $80, wat omgerekend iets meer dan €60 is.

Inschrijven kan op de website van Lifeproof Frē.

Bron: iPhone Club

Tags: , ,


Over de auteur

coen

Als eigenaar van Tablet.nl ben ik vooral bezig met de ontwikkeling van de websites en het verbeteren van de usability. De gebruikers van de community van Tablet staan voor ons centraal en wij vinden het belangrijk dat hun ervaring op de site zo goed mogelijk is.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login