Film & foto Microsoft Vs Samsung

Gepubliceerd op 2 december, 2013 | Door Anton Mous

0

Microsoft clasht met Samsung in commercials

Microsoft heeft zijn zinnen gezet op Samsung. Het Amerikaanse bedrijf uit Redmond drijft in een tweetal reclamespotjes de spot met Galaxy Tab 3 10.1 om consumenten te overtuigen om voor de Surface 2 of Surface Pro 2 te kiezen.

USB-poort

In de eerste commercial benadrukt Microsoft dat de Surface (Pro) 2 een volwaardige USB-poort heeft waarmee gebruikers hun tablet op de tv kunnen aansluiten, telefoon opladen, foto’s uploaden of documenten delen. Daarnaast heeft de Surface (Pro) 2 een aparte connector zodat gebruikers hun tablet kunnen opladen en tegelijkertijd ermee kunnen werken. “De Galaxy Tab 3 10.1 heeft één micro-USB-poort om het toestel op te laden en externe apparaten aan te sluiten. Als je beide tegelijkertijd wil doen moet je additionele connectors aanschaffen”, aldus de reclamespot.

Gebruikersaccounts

In een tweede commercial drijft Microsoft de spot met het aantal gebruikersaccount. Bij de Surface (Pro) 2 tablet kunnen gebruikers meerdere gebruikers instellen voor een individuele en persoonlijke tabletervaring. “Kinderen hebben graag hun eigen achtergrond en apps, zonder deze met ouders te delen. Ouders kunnen met meerdere gebruikersaccounts automatische rapporten genereren waarmee ze de tabletactiviteiten van hun nazaten kunnen monitoren en hen online beschermen. Met de Galaxy Tab 3 10.1 kan dat niet”, aldus de voice over.

Apple

In augustus stak Microsoft nog de draak met de iPad mini van Apple door deze tablet te vergelijken met de Iconia W3. Zo beschikt de Iconia W3 over de mogelijkheid om Halo te spelen, Outlook te draaien en heeft de tablet een volledige versie van Microsoft Office. In de reclame zegt de iPad mini tegen de Iconia W3: “Wow, je bent een echte pc”.

Tags: , , , , , ,


Over de auteur

Anton Mous

Webredacteur, digitale duizendpoot en technologieliefhebber: dat ben ik in een notendop. Met passie en enthousiasme voor tablets, smartphones en andere gadgets probeer ik de lezers van tablet.nl als eerste het laatste nieuws te brengen uit tabletland.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login