Overige logo-nokia-tablet.nl

Gepubliceerd op 16 augustus, 2013 | Door Tim van de Noort

1

Nokia-tablet in september gelanceerd

Komt de Nokia-tablet er of niet? Al maanden gaan er geruchten. Nokia heeft laten weten dat het bijna zo ver is: in september zou de eerste tablet verschijnen.

Deze informatie komt van de website Nokiapoweruser.com, een doorgaans betrouwbare website die wordt gebruikt door de échte Nokia-fans. Zij konden mede delen dat de Nokia tablet op 26 september zal verschijnen. De tablet zal, volgens geruchten, 10.5 inch zijn. Hiermee zet Nokia de streep voor grote tablets, gezien dit model groter zal zijn dan zijn grootste concurrent; de Apple iPad. De bronnen weten ook te melden dat er mogelijk gewerkt wordt aan een kleiner model, die 8.5″ groot is. En dat het om een Windowstablet gaat.

Alsof dit nog niet genoeg was, kondigen de fans namelijk ook nog eens het volgende aan: buiten de Nokiatablet wordt er ook nog eens gewerkt aan een officiële Nokia-phablet (een kruising tussen een tablet en een smartphone). De Nokiafans kunnen helaas nog geen specifieke informatie geven over de phablet, behalve dat hij waarschijnlijk in november zal worden aangekondigd.
Vorige week werd er een foto gesignaleerd van een 6 inch-model. De kans dat het hier nu gaat om deze phablet is aannemelijker geworden, maar wij nemen het nog niet aan.

De Nokia-phablet die online is verschenen.

 

Wij kijken uit naar de komst van zowel de Nokiatablet als de -phablet.

Tags: , ,


Over de auteur

Tim van de Noort

Ik schrijf nieuwsberichten en reviews op Tablet.nl. Al van jongs af aan ben ik hevig geïnteresseerd in tablets en elektronica en ik volg het nieuws daarover dan ook met veel belangstelling. Wat ik lees, verwerk ik op mijn eigen manier in de artikelen.One Response to Nokia-tablet in september gelanceerd

  1. Pingback: Nokia tablet: volgende maand komen we er eindelijk achter. | IT voor het MKB

Geef een reactie

Back to Top ↑

Login