Pers

Op deze pagina vind je allerlei persinformatie. Waaronder een perskit die te downloaden is. Daarnaast staan hier alle persberichten van Tablet.nl. Ook staat hier achtergrondinformatie over Tablet.nl zelf en over de mensen achter Tablet.nl

Download de perskit (ZIP-bestand) hier.  

Over Tablet.nl

Missie: Wij willen blije tablet gebruikers!
Visie: De tablet is hét multimedia apparaat waar mensen blij van worden.

Tablet.nl is de informatie website voor de tablet gebruiker en toekomstig tablet gebruiker. Op tablet.nl vind je vergelijkingen en reviews, maar je kan er ook terecht voor app fun.

iPad, Android, Windows en andere gebruikers kunnen bij Tablet.nl voor hun informatie terecht.

Elke dag vind je het nieuws over tablets op Tablet.nl. Geef je mening en deel het met onze volgers en lezers. Naast informatie hebben wij ook een shop met accessoires voor je tablet, verzekeringen en natuurlijk de tablet zelf.

Persberichten

+ 04/02/2013: Een kleine stap voor de mens, een grote stap voor mobiel internet: 4g netwerk
PERSBERICHT. Amsterdam 04/02/2013

De Amerikanen hebben het al lang, maar voor ons kleine landje is het eindelijk zo ver; het 4g netwerk is vandaag officieel gelanceerd.

4th Generation Mobile Communications, ofwel 4G, is de evolutie van het 3G netwerk; het mobiele internet dat vele Nederlanders gebruiken om op hun telefoon hun e-mail, Facebook, Youtube of wat dan ook te kunnen bekijken.

Youtube filmpjes in HD bekijken terwijl je in de trein zit? Online spelletjes op je Samsung Galaxy S3 spelen bij je schoonmoeder? De nieuwste liedjes van iTunes downloaden op je iPad terwijl je wacht voor je college?
Het bovenstaande behoorde allemaal tot de mogelijkheden van een tablet of smartphone, maar het had 1 probleem: het duurde zo lang! Met een download snelheid tot 20 Megabyte per seconde gaat het allemaal een stuk sneller!

Devices
Helaas loopt Nederland tegen 1 probleem aan: we hebben nog bijna geen smartphones en tablets die op 4G netwerk werken! Aangekondigde 4G ondersteunen smartphones & tablets zijn:- Samsung Galaxy Express (Smartphone, markt introductie vindt deze maand plaats)
– Samsung Galaxy S IV (Smartphone, April dit jaar)
– Sony XPeria Z (Tablet)

Varianten die het 4G netwerk al wel ondersteunen zijn onder andere:
– Apple iPad mini (Tablet)
– Apple iPad 4 (Tablet)

Kosten
Zoals te verwachten: er zit wel een prijskaartje aan het nieuwe 4G netwerk; Je moet 1 van de 2 duurste internet bundels hebben, deze beginnen bij €25 per maand.

Er was veel onenigheid over wie het 4G netwerk het eerst zou mogen lanceren en wanneer dat dan zou mogen. KPN is er vandaag als eerste bij. Let wel op! Alleen KPN gebruikers kunnen hier nog gebruik van maken en dan nog alleen in Amsterdam en het noorden van de Randstad.

Ook kan de razend populaire iPhone 5 nog niet door KPN’s 4G netwerk ondersteund worden; Vodafone en T-Mobile, die midden 2013 met het 4G netwerk komen, ondersteunen dat wel. Het is de bedoeling dat midden 2014 heel Nederland aan de 4G zit.

+ 22/12/2012: Meeste Nederlanders willen Android tablet onder de kerstboom.
PERSBERICHT. Amsterdam, 22/12/2012

48% van de Nederlanders geeft aan het liefst een Android tablet onder de kerstboom te willen. Dat is de verrassende conclusie uit onderzoek van Tablet.nl. Terwijl op dit moment 70% van alle tablets in Nederland een iPad is, krijgt Apple volgend jaar stevige concurrentie.

De inkopers van Tablet.nl wilden weten welk type tablets zij moeten gaan inkopen voor volgend jaar. Van alle ondervraagden gaf 4% de voorkeur aan een e-reader. Tot grote verrassing bleek dat maar 34% een iPad onder de kerstboom wil. Een groot verschil met het huidige 70% marktaandeel van de iPad. Er zijn ook mensen die liever geen tablet onder de kerstboom willen (11%).

“Het lijkt erop dat Android in 2013 het dominante besturingssysteem voor tablets gaat worden. Dat biedt vele kansen voor Samsung, Asus en andere producenten. Wij zijn erg verbaasd over de snelheid waarmee deze omkanteling zich aandient.” (Willem Naber, eigenaar Tablet.nl)

Tablet.nl wil blije tablet gebruikers en bouwt daarom een platform voor tablet gebruikers. In 2012 is het eerste deel van het platform gepubliceerd: een webshop op het gebied van tablets en tablet accessories.

Klik op de afbeelding voor de volledige grootte.

Contact informatie voor pers

Voor pers gerelateerde vragen en verzoeken, kan je contact opnemen via:
– pers@tablet.nl
– (+31) (0) 85 401 7678

Het contactpersoon voor de pers is Bart Selman.

Via bovenstaand mail adres kan je ook persberichten en nieuws sturen.

Post- en bezoekadres:
Tablet.nl
Primulalaan 2
6851 TD Huissen

De perskit bevat:
– Logo’s
– Persberichten
– Bedrijfsinformatie

Social media gegevens

 Facebook
 Pinterest
 Twitter
 LinkedIn
 Google Plus

 


Back to Top ↑

Login