Algemeen Samsung-Ativ-Q-1024x461

Gepubliceerd op 20 juni, 2013 | Door Tim van de Noort

0

Samsung Ativ Q: Android en Windows op 1 device!

Samsung presenteert vandaag zijn nieuwste modellen. één daarvan is de Samsung Ativ Q, een tablet en notebook in één die draait op zowel Android als op Windows 8.

Samsung presenteert hier zijn nieuwe tablet. Een 13.3″, gigantisch grote, tablet die ook gebruikt kan worden als notebook! Hij heeft 3200 x 1800 pixels, wat neerkomt op een nette 275 pixels per inch. Tevens heb je de mogelijkheid om meerdere app’s naast elkaar te noemen. 1 van de problemen die Samsung heeft opgelost met de Samsung Ativ Q is licht. Licht is altijd al een probleem geweest bij tablets, want je ziet voornamelijk je eigen reflectie. Door speciale mechanisme en lichte schermen kan je direct je Ativ Q gebruiken op het strand in het midden van de zon. De 2 besturingssystemen werken uitzonderlijk goed samen. Met slechts 1 druk op de knop ga je van Windows 8 naar Android en weer terug naar Windows 8, zonder dat hij lang moet laden. De batterij gaat een goede 8 tot 10 uur mee, is 13.9 mm dun en weegt zo’n 1.29 kg. Als je nagaat dat het beide een tablet en een laptop zijn, zijn dit hele nette specificaties. De tablet heeft 5 standen: Tablet: plat Typing: dan schuift het toetsenbord uit Floating: de tablet ligt plat, maar je hebt een steuntje zodat je hem niet vast hoeft te houden. Stand: op deze manier zet je de tablet schuin om bijvoorbeeld een film te kunnen kijken Writing: plat, maar de tablet blijkt gebruik te maken van een heuse S pen.

Tags: , , ,


Over de auteur

Tim van de Noort

Ik schrijf nieuwsberichten en reviews op Tablet.nl. Al van jongs af aan ben ik hevig geïnteresseerd in tablets en elektronica en ik volg het nieuws daarover dan ook met veel belangstelling. Wat ik lees, verwerk ik op mijn eigen manier in de artikelen.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login