Samsung kies Samsung-Galaxy-Tab-3-8.0-Tablet.nl

Gepubliceerd op 10 juli, 2013 | Door Tim van de Noort

0

Samsung Galaxy Tab 3 8.0; Tablet.nl zomer special!

Laatst was de Samsung presentatie waar Tablet.nl je live van op de hoogte heeft gehouden. Nu komt Samsung weer aan met 3 gloednieuwe modellen; de Samsung Galaxy Tab 3 7.0, 8.0 en 10.1!

Op zoek naar een mooie, nieuwe tablet om mee te nemen op vakantie? Samsung heeft 3 schitterende nieuwe opties gegeven! De nieuwe Samsung Galaxy Tab 3 serie heeft zich uitgebreid met 3 gloednieuwe modellen!

Samsung Galaxy Tab 3 8.0

Zoals de naam het zegt; we hebben het hier over een 8 inch model. De Samsung Galaxy Tab 3 8.0 draait op Android 4.2.2. Het scherm bevat een zeet nette 800 x 1280 pixels, wat neerkomt op 189 pixels per inch.
De tablet is ongelooflijk dun, namelijk slechts 7,4 mm! Ook weegt hij slechts 313 mm, waardoor hij eenvoudig mee te nemen is in handtas of strandtas!

Als we onder de motorkap kijken zien we waarom Samsung zo’n grote speler is op de markt. een Exynos 4212 1.5 GHz dual core processor en 1.5 GB aan werkgeheugen is ruim genoeg om dit mooie apparaat te laten werken. Tevens zit er 16 GB aan opslaggeheugen in, die gelukkig uitbreidbaar is met een microSD kaartje van maar liefst 64 GB.

Verder zitten er 2 camera’s aan: een 1,3 megapixel aan de voorkant en een 5.0 megapixel camera aan de achterkant.

Dit model is leuk om mee te nemen op vakantie omdat
Hij uiterst eenvoudig mee te nemen is, hij een mooi scherm heeft, veel geheugen heeft en snel is. Tevens beschikt de Samsung Galaxy Tab 3 8.0 over een schitterende 5.0 megapixel camera. Ga je met vrienden of familie op stap en wil je mooie foto’s en filmpjes maken en meteen bekijken op een relatief groot scherm? Of op de gps een route uitstippelen voor een sportvakantie? Het kan allemaal!

Je kan beter voor andere Samsung Galaxy Tab 3 modellen gaan als
Je een groter model en krachtiger model wilt, als je een goedkoper en kleiner model wilt.

Meer lezen over de nieuwe Samsung Galaxy Tab 3 serie?
Klik hier om alles te lezen over de Samsung Galaxy Tab 3 7.0
Klik hier om alles te lezen over de Samsung Galaxy Tab 3 10.1

Tags: , , ,


Over de auteur

Tim van de Noort

Ik schrijf nieuwsberichten en reviews op Tablet.nl. Al van jongs af aan ben ik hevig geïnteresseerd in tablets en elektronica en ik volg het nieuws daarover dan ook met veel belangstelling. Wat ik lees, verwerk ik op mijn eigen manier in de artikelen.Geef een reactie

Back to Top ↑
 • WINKEL IN DE TABLET.NL WEBSHOP

  iPad accessoires
 • Samsung galaxy tab accessoires
 • Over Dossiers

  In deze categorie vindt je alle informatie over de verschillende tablets. Zo kan je makkelijk alles lezen over bijvoorbeeld de verschillende iPads van Apple, de samsung tablets en overige merken. Tevens vindt je bij elk product een review, de verkoopprijs, verkoop punten, de specificaties en veel meer. Mocht u vragen hebben of u wilt een aankoop advies, stuur dan een mail naar redactie@tablet.nl of bel ons.

 • Dossier Apple iPad

  iPad Air
  iPad mini 2 Retina
  iPad mini
  iPad 4 Retina

 • Dossier: Samsung Galaxy

  Samsung Galaxy Tab 8.0
  Samsung Galaxy Tab 3 7.0
  Samsung Galaxy Tab 2 7.0
  Samsung Galaxy Note 3
  Samsung Galaxy Note
  Samsung Galaxy Mega

 • Aankoop tip !

  Samsung Galaxy Tab 3 728x90

Login