Algemeen samsung galaxy tab 3

Gepubliceerd op 9 april, 2013 | Door

0

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 aangekondigd door insiders

De Samsung Galaxy Tab-familie krijgt er binnenkort een kleintje erbij. Samsung insiders vertellen dat de Samsung GAlaxy Tab 3 8.0 binnenkort wordt aangekondigd. Eerder verschenen er op internet al berichten over een nieuwe Galaxy Tab 3 8.0 laptop. De 8.0-lijn zal er voor zorgen dat Samsung afscheid gaat nemen van de 7-inch tablets.

Mensen binnen de website Sammobile hebben de bevestiging gekregen van Samsung insiders dat binnenkort de Samsung Galaxy Tab 3 8.0 wordt aangekondigd. Ze hebben een lijst van codenamen van een aantal producten die zijn gevonden op de Samsung website. De anonieme bron binnen Samsung wist SamMobile te bevestigen dat er redelijk snel een nieuwe Galaxy Tab 3 in de winkels zal liggen. Er komen twee modellen op de markt. Dit is een 16 gigabyte tablet met Wi-Fi en een 8-inch scherm die in week 24 op de markt ligt. De 16 gigabyte versie met een 3G-versie ligt drie weken later in de winkel.

De tablet komt alleen in de kleur wit op de markt. Daarnaast verwacht men dat de tablet een zeer verrassende lage prijs krijgt. Dit doet Samsung om de concurrentie met Apple’s iPad mini en Google Nexus 7 aan te gaan. Sammobile verwacht dat er in de nieuwe tablet 1 of 2 gigabyte ram-geheugen zit. Verder beschikt de tablet over een beeldscherm resolutie van 1280 bij 800 pixels.

Samsung Galaxy Note 8.0

Eerder kondigde Samsung tijdens de Mobile World Congres in Barcelona de nieuwe Samsung Galaxy Note 8.0 aangekondigd. Deze tablet heeft dezelfde schermgrootte alleen de tabletgebruiker krijgt er van Samsung een speciaal tabletpennetje bij. Voor degene die een 8 inch scherm te klein vindt, kan de grotere broer, de Samsung Galaxy Note 10.0 aanschaffen. Samsung hoopt met de lage prijs van de Samsung Galaxy 3 niet in het vaarwater van de Samsung Galaxy Note 8.0 te zitten.

Wat verwachten jullie van de nieuwe Samsung Galaxy Tab 3. Is het volgens jullie slim om de schermgrootte van 7.0 vaarwel te zeggen en zich volledig op 8-inch tablets te richten? Zet jouw mening onderaan dit bericht.

Tags: ,


Over de auteurGeef een reactie

Back to Top ↑

Login