Android nieuws Sony-Xperia-Z-Ultra

Gepubliceerd op 25 juni, 2013 | Door Tim van de Noort

0

Sony Xperia Z Ultra is Officieel!

Sony heeft zojuist zijn nieuwste phablet onthuld tijdens een speciaal evenement in Azië. De Sony Xperia Z Ultra is alles wat we hoopte dat het zou zijn! Lees hier alles wat betreft de Sony Xperia Z Ultra!

Het is een 6.4 inch phablet. Op de afbeeldingen ziet hij er schitterend uit en hij is ook nog eens waterdicht, bevat een pennetje en heeft een cool display!

Dit model zou het gevecht aan moeten gaan met de Galaxy Note 3 en zo te zien is het nog onbeslist, Samsung gaat een taaie hebben aan de Ultra, die draait op niets minder dan een Snapdragon 800 processor met een kloksnelheid van 2.2 GHz! De display heeft Sony geleend van zijn nieuwste televisie reeks: Full HD! Ook heeft dit model 2 GB aan werkgeheugen (!) 16 GB aan opslaggeheugen en is er plaats voor een microSD kaart van maximaal 64 GB. Hij kan het nieuwe 4G netwerk ontvangen voor supersnel internet en bevat een 8 mp camera aan de achterkant. Het besturingssysteem is het nieuwste Android 4.2.2.

sony_xperia_z_ultra_6

Een mooie feature van de Sony Xperia Z ultra om foto’s mee te kunnen bekijken.

Wat betreft de buitenkant mag hij er ook zeker wezen! Allereerst is dit een ongelofelijk dun model van slechts 6.5 mm dik en maakt hij gebruik van speciaal glas zodat hij ook in de zon goed bruikbaar is. Net als de Z is is hij IP-58 gecertificeerd, wat inhoud dat hj volledig stofdicht is en dat hij 1.5 meter onder water kan voor een maximum van 30 minuten. Kijk wel uit dat je hem niet snel vergeet; met zijn 212 gram zal je het niet merken of je hem bij je hebt of niet.

sony_xperia_z_ultra_4

De bel functie voor de Sony Xperia Z Ultra

Dit model heeft alles wat een phablet anno 2013 zou moeten hebben. De Galaxy Note 3 gaat een zware taak krijgen om tegen de Sony Xperia Z Ultra op te boksen, ook gezien dit model waarschijnlijk een gezond aantal euro’s goedkoper zal gaan worden, zo schatten de specialisten. Als laatste komt de Sony Xperia Z ultra uit in de kleuren wit, zwart en paars. Wanneer we hem officieel in Nederland kunnen verwachten is tot op heden nog onbekend. Bekijk ook het filmpje hieronder, wat is vrijgegeven door Sony.

 

Tags: ,


Over de auteur

Tim van de Noort

Ik schrijf nieuwsberichten en reviews op Tablet.nl. Al van jongs af aan ben ik hevig geïnteresseerd in tablets en elektronica en ik volg het nieuws daarover dan ook met veel belangstelling. Wat ik lees, verwerk ik op mijn eigen manier in de artikelen.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login