Apps strandweeronline-app

Gepubliceerd op 9 juli, 2013 | Door Willem Naber

0

De strandweeronline app, die moet u hebben!

De zomer is dan eindelijk aangebroken en we zijn aan het wachten totdat er officieel een hitte golf wordt aangekondigd. Tot die tijd vermaak ik u nog even met de beste zomer app.

Strandweeronline

Een zomer zonder water plezier kan natuurlijk niet. De strandweeronline app is jou guide op het gebied van weer, strand, terras, reviews en foto’s. Maximaal genieten van je zomer is het motto, want deze app geeft alles weer, wat je nodig hebt voor een geslaagde stranddag. Ze hebben alle badplaatsen aan de kust verwerkt in deze app en daarbij aangegeven welke strandtenten er gevestigd zijn. Elke badplaats is voorzien van een terrascijfer en een strandcijfer.

Terrascijfer

Je wilt je stranddag natuurlijk niet laten verpesten door een waardeloze strandtent, daarom kan je via de app opzoeken wat de beste strandtenten zijn. Je kan namelijk een review achter laten in de app over de strandtent. Heb jij de hele dag heerlijk genoten op het terras van wijn, hapjes en eten, dan geeft je het de volle 5 sterren. Had je het gevoel dat je beter zelf alle drankjes kon inschenken en het eten kon klaarmaken, dan geef je het gewoon maar 1 ster. Hierdoor zet je de strandtent op scherp en waarschuw je alvast je medemens.

Strandcijfer

Het strandcijfer is ook erg belangrijk. Dit cijfer wordt bepaald naar het weer. Temperatuur, bewolking, neerslag en wind zijn belangrijke factoren in de beoordelen van het strandcijfer.

Community

Strandweeronline heeft ook een community. Maak hier andere app gebruikers jaloers met veel te mooie foto’s of met goede gebruikers ervaringen. Deel bijvoorbeeld wanneer happy hour net begint bij jou strandtent of laat even weten dat je bij jouw strandtent bijvoorbeeld niet voor je eten hoeft te betalen, aangezien de bediening niet zo nauwkeurig is met het aanslaan van de consumpties. Dubbel genieten noemen we dat.

Inchecken

Je kan bij elke strandtent inchecken, wanneer je daar op locatie bent. Vervolgens kan je iedereen laten weten wat je daar doet via social media.

Clubs

Wil je echt alleen naar de beste club aan het strand. Check dan de categorie club. Hier staat overzichtelijk wat de beoordeling is van de verschillende clubs. Hierdoor weet je dat je altijd in de meest hippe club staat van jou badplaats.

Foto’s

Bij veel stranden staan ook sfeer foto’s van het strand. Het is een leuke opties, echter weet je nooit hoe je het strand aantreft. Ga er maar vanuit wanneer het warm is, dat het druk is op het strand.

strandweer online app downloaden

Wil jij deze strandweer online app downloaden, klik dan op de store waar jouw tablet of smartphone op draait hieronder.

 

Tags:


Over de auteur

Willem Naber

Als eigenaar wil ik dat Tablet.nl informatief is op een leuke manier, daarom haal je op tablet.nl elke dag je dagelijkse dosis tablet nieuws. Vergeet ook niet onze fun categorie, waar je de grappigste, stomste en leukste dingen vindt over en/of voor je Tablet.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login