Algemeen belkin master chef stand

Gepubliceerd op 21 oktober, 2013 | Door Carine Damen

2

De tablet-standaard van Belkin: superhandig

De tablet-standaard is superhandig in de keuken, vindt Leo Keijzer van kookatelier Cook your life. “Eindelijk geen vetvlekken meer op mijn iPad.”

De Belkin Chef Stand is een uitkomst voor zowel professionele als amateur-koks. Tablets zijn immers superhandig in de keuken, zowel om het recept goed te kunnen lezen als om instructiefilmpjes tijdens het koken te volgen. Het traditionele kookschrift vol met vlekken op de pagina’s met de favoriete recepten hoort definitief tot het verleden.

Belkin Chef Stand: koken zonder klodders

De tablet-standaard voorkomt dat iPad of andere tablet bedekt raakt met klodders, vegen en spetters. Met de Belkin Chef Stand kook je schoon en handig. De Stylus-pen op stevige houder gebruik je om bladzijden om te slaan.

Optimaal zicht

De tablet-standaard kan in elke keuken gebruikt worden. Je kunt hem zo verstellen dat je optimaal zicht op het scherm hebt, hoe hij ook op het aanrecht geplaatst is. De rubberen antislip-ondergrond zorgt dat de tablet-standaard stevig staat. En na het koken was je hem gewoon onder de kraan af.

Bekijk het filmpje en ontdek hoe de tablet-standaard werkt:

Kijk in de Tablet-shop voor meer informatie.

Belkin chef stand

Ook eens mee-eten of koken in het huiskamerrestaurant van Leo Keijzer? Bezoek Cook your life.


Over de auteur

Ik ben journalist, webredacteur en tekstschrijver en vind het leuk nieuwsartikelen over allerlei onderwerpen te schrijven. Ik ben altijd op zoek naar de psychologie achter consumentengedrag: waarom doen mensen wat ze doen?Back to Top ↑

Login