Algemeen Tablethouder

Gepubliceerd op 24 juni, 2014 | Door Jeffrey van der Roest

0

Tablethouder voor thuis en onderweg

Op vakantie gaan met de tablet is een leuk idee, maar tijdens het autorijden een tablet kunnen bekijken zonder dat deze vastgehouden moet worden is een beter idee. De kinderen naar filmpjes laten kijken achterin de auto of spelletjes laten spelen op de tablet? Tablet.nl heeft voor jou de tablethouder voor in de auto op een rij gezet.

Tablethouder

De eerste tablethouder die wordt besproken is de tablethouder van Haicom. De Haicom Universal Car Holder Pad Mount HI-280 is een universele tablethouder voor in de auto en is voor alle tablets geschikt. Een Haicom tablethouder heeft een zuignap voor de bevestiging op het raam. In één klik je tablet weer losmaken en opbergen.

Verkrijgbaar bij tabletcenter voor 29,99 euro.

De volgende tablethouder is de tablethouder van iGrip. iGrip heeft een hoofdsteunhouder ontwikkeld voor tablets. Het is met deze houder mogelijk om de tablet te bevestigen aan de hoofdsteun, om zo makkelijk een filmpje achter in de auto te kunnen kijken, zonder dat de tablet vast hoeft worden gehouden. Ideaal voor het stil houden van de kinderen, zodat de kinderen lekker een spelletje kunnen spelen of tijdens een lange reis een leuke tekenfilm aan te kunnen zetten. Het gaat om een universele houder die in verschillende standen verstelbaar is.

Verkrijgbaar bij tabletcenter voor 49,99 euro.

We zijn bij de derde tablethouder aanbeland. Vogel’s is een bekend merk in houders voor televisies, maar nu ook voor tablets. Vogel’s heeft de Ringo holder + car mount voor Apple iPad 2,3 en 4. Hiermee kan de iPad stevig bevestigd worden in de auto. Zo kan een boek makkelijk gelezen worden, een filmpje gekeken worden of een spelletje worden gespeeld. Zonder gereedschap kan deze houder aan de hoofdsteun van de voorstoelen worden bevestigd. Het scherm kan licht gekanteld worden, zodat de ideale kijkhoek kan worden ingesteld.

Verkrijgbaar bij tabletcenter voor 79,99 euro.

Als laatste wordt de tablethouder besproken van Kurio. Dit is een tablethouder kit. Hier zit bij, een houder voor verschillende tablets van 7 t/m 10 inch. Een autolader, voor het opladen van de tablet onderweg. Deze oplader is geschikt voor micro/mini USB aansluitingen. Zo is het mogelijk om de tablet te bevestigen aan de voorstoelen om de kleintjes te vermaken met een spelletje of filmpje.

Verkrijgbaar bij mediamarkt voor 30,90 euro.


Over de auteur

Jeffrey van der Roest

Student Small Business and Retail Management aan de hogeschool Inholland te Diemen en webredacteur van tablet.nl. Alle laatste nieuwtjes voor en over de tablet.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login