Top 10 lijsten I'm-Rich-Tablet.nl

Gepubliceerd op 14 juli, 2013 | Door Tim van de Noort

1

Top 5 duurste windows mobile app’s: gek, gekker, gekst

Wij houden van onderzoek doen. Al eerder hadden wij het over de 10 duurste Apple app’s en de duurste BlackBerry apps. Android staat niet toe dat app’s duurder zijn dan €100,- dus daar is geen plezier aan. Gelukkig staat Windows Mobile dit wel toe, dus hoog tijd: de top 5 duurste Windows mobile app’s.

1. I’m Rich – $499,99
Deze app is beroemd geworden in de appstore waar hij het maximumbedrag van €999,99 koste. Deze app was helaas na 24 uur alweer verwijdert. Hij is weer helemaal terug voor het maximum bedrag: I’m Rich, de app die absoluut niets doet!

Ja, je hebt het goed gelezen: deze app doet officieel, helemaal niets. Waarom is hij er dan kan je je afvragen? Naar onze mening: omdat het kan. Het enige wat je ziet is een blokje goud en er staat de tekst:

I’m Rich (Ik ben rijk)
So very Rich  (zo ontzettend rijk)

Link: Klik hier

2. €500 Bill – $499,99
Deze app bedraagt een virtueel briefje van €500 en doet, net als I’m Rich, niet veel. Wel heeft deze app een doel: laat hem aan je vrienden zien als bewijs dat je genoeg geld hebt om deze app aan te schaffen!

Link: klik hier

3. DateSquare for Elite – $499,99
Deze app verdient een lintje voor genialiteit. Het is een eenvoudige dating app, zoals er zoveel zijn. Maar deze app heeft iets speciaals: het prijskaartje. Op zoek naar iemand met geld? DateSquare heeft het voor je!

Wat deze app zo briliant maakt is dat juist door het hoge prijskaartje niet iedereen deze app zal aanschaffen, waardoor je een datingsite hebt gecreëerd voor de aller rijksten! Op zoek naar een jongen zakenman die het op zijn 25e al helemaal gemaakt heeft, of naar de dochter van een rijke bankdirecteur? DateSquare for Elite is nu te downloaden

Link: klik hier

4. CalcHex – $499,99
Een rekenmachine. Kort door de bocht is dat wat deze app is. Natuurlijk is het niet zomaar een rekenmachine: Deze rekenmachine kan nummers omtoveren in decimalen, binaire, octale en hexadecimale getallen. Deze app kan een aanwinst zijn als je in het vakgebied zit, hoewel hij ons vooralsnog een beetje te duur lijkt.

Link: klik hier

5. CrunchMyCap Founders Edition – $499,99
Wellicht de enige van de 5 app’s die begrijpelijk duur is. Deze app is dan ook niet zomaar een app: hij creëert statistieken, maakt voorspellingen en analyseert informatie. Deze app is zo te zien zijn geld daadwerkelijk bijna waard en doet zijn ding: zorgen dat jij veel tijd bespaart.

Link: klik hier

Tags:


Over de auteur

Tim van de Noort

Ik schrijf nieuwsberichten en reviews op Tablet.nl. Al van jongs af aan ben ik hevig geïnteresseerd in tablets en elektronica en ik volg het nieuws daarover dan ook met veel belangstelling. Wat ik lees, verwerk ik op mijn eigen manier in de artikelen.One Response to Top 5 duurste windows mobile app’s: gek, gekker, gekst

  1. pieter says:

    Black berry is gek geworden, wie betaald dit nauw voor een app

Geef een reactie

Back to Top ↑

Login