Overig nieuws Tablet-vakantie-tablet.nl

Gepubliceerd op 11 juli, 2013 | Door Tim van de Noort

0

Tablet.nl vakantie special: vakantie tips!

Het is vakantie en veel mensen gaan naar het buitenland, blijven in Nederland of gaan op z’n minst naar het strand. Neem je dan je tablet mee? Lees hier alles over de Tablet.nl vakantie special: vakantie tips!

Ik wil m’n tablet mee nemen naar het strand, is dit veilig?

Op zich is dit niet heel verstandig. Door het zand van het strand en de (mogelijke) natte vingers en haren zijn slecht voor de tablet. Als je hem toch graag mee wilt nemen, vergeet dan niet een goede hoes mee te nemen die je tablet helemaal beschermt! Wat ook werkt is het gebruik van waterdichte modellen, zoals de Sony Xperia tablet Z en de Samsung Active.

Ik ga op vakantie in het buitenland en wil m’n tablet mee, moet ik dan iets speciaals doen?

Het aller belangrijkste is dat, als je een tablet hebt met 3G, je de 3G uit zet. Er zijn veel verhalen online verschenen van mensen die dit niet gedaan hebben. dit geintje kan oplopen tot in de duizenden euro’s. Verder moet je goed beseffen dat je tablet stuk kan gaan, daarom is het verstandig een (tijdelijke) verzekering af te sluiten. Lees daarvoor ons artikel over tablet verzekeringen. Heb je je tablet via een provider? Vraag dan ook naar de vaak aantrekkelijke mogelijkheden bij je provider.

Ik heb nog geen tablet voor de vakantie maar wil er wel eentje hebben, welke kan ik het best kiezen?

Wij onderscheiden de kleine (7″ en 8″ tablets) en grote (8″>) tablets. Als je op zoek bent naar een kleine tablet, zijn de Samsung Galaxy Tab 3 8.0, de iPad mini, de Acer Iconia A1 en de Asus Google Nexus 7 een aanrader met een hoesje.

Toch liever een grotere tablet? Dan zijn de iPad 4, de Samsung Galaxy Note 10.1 en de Pipo m8pro.

Tags:


Over de auteur

Tim van de Noort

Ik schrijf nieuwsberichten en reviews op Tablet.nl. Al van jongs af aan ben ik hevig geïnteresseerd in tablets en elektronica en ik volg het nieuws daarover dan ook met veel belangstelling. Wat ik lees, verwerk ik op mijn eigen manier in de artikelen.Geef een reactie

Back to Top ↑

Login